Po letní pauze budou prostory vodního světa na Horním Lánu 20. října od 20 do 23 hodin opět vyhrazeny jen vyznavačům naturismu.

Akce s podtitulem Osušky povoleny, plavky zakázány je otevřena všem, hojně je navštěvována páry a rodinami s dětmi.

Kromě koupání bez plavek budou pro zájemce připraveny i různé atrakce jako je aquazorbing, soutěže či malování na tělo.

Naturisté v olomouckém aquaparku"V sobotu také budeme v olomouckém aquaparku volit regionální Miss Natura, nejpůvabnější a nejšikovnější dívka  či žena pak bude reprezentovat Hanou na celostátním finále v listopadu v Praze - Čestlicích. Předloni tam například o vavříny bojovala dívka z Litovle," sdělil organizátor večera Ivo Žurek, provozovatel serveru naturista.cz.

V Olomouci se na naturistickém večeru podle něj sejde vždy přes stovku lidí, z nichž až polovina bývají pokaždé noví návštěvníci. 

"Do Olomouce se vždycky moc těším, sjedou se fajn lidi, je tam pohodová atmosféra," prozradil Žurek, který podobné akce pořádá i v jiných aquaparcích v Čechách a na Moravě.

Naturistické koupání se v olomouckém aquaparku koná zhruba čtyřikrát ročně, letos je na programu ještě 1. prosince, další termíny mají organizátoři domluvené v únoru a v březnu.  VÍCE o akci Naturistická Olomouc

SOUVISEJÍCÍ: Bez plavek i na olomouckém bazéně. Obnoví tam nudistickou terasu