Během pátečního odpoledne a sobotního dopoledne se v šicí dílně, či spíše módním salonu vystřídala celá řada koupěchtivých žen z blízkého i vzdáleného okolí.

"Jedná se o naši druhou prodejní akci po koronavirové pauze. První byla před měsícem, byla úspěšná a tak jsme ji teď zopakovali," říká Kateřina Majerová a doplňuje: "Normálně jezdím na minimarkety do Brna. To jsou akce, na kterých se scházejí tvůrci z různých oborů. Kvůli všem těm omezujícím opatřením jsem si řekla, že udělám prodejní akci tady u sebe v Hrušce."

Rybář Martin Širgel ulovil na Poděbradech kapitálního sumce
Hattrick snů na Poděbradech! Rybář chytil tři pořádné sumce

Drahý výlet, ale stojí za to!

Že se jednalo o dobrý nápad, potvrdil i zájem zákaznic.

"Jezdím sem pro krásné výrobky a řekla bych, že skoro pravidelně. Kačenku jsem potkala na marketu v Brně, měla tam krásné modely, které mě na první pohled zaujaly. Slovo dalo slovo a příští setkání s milými lidmi spojené s nákupem už bylo v Hrušce," říkala Lenka Gebauerová z Brna, která s úsměvem dodala: "Je to drahý výlet, ale stojí za to!"

Přijedeme zas

Plnou tašku módních si odnášely i maminka Miroslava s dcerou Nikol.

"Přijely jsme z Lipníku nad Bečvou. MajerKa je vyhlášená. Doporučila mi ji kolegyně a musím přiznat, že jsme spokojené. Určitě přijedeme zase," chválila Miroslava Zachová.

"Nejvíce se mi líbily šaty. Jedná se o sportovně elegantní styl. Přijedeme stoprocentně zase," doplnila maminku Nikol Zachová.

Veronika a Kristýna Junovy, Dolní Studénky, narozeny 8. června 2020, míry 48 a 49 cm
váhy 2610 a 2780 g
Nově narozená miminka na Olomoucku - 25. týden 2020

Pověst módní tvůrkyně Kateřiny Majerové přesahuje hranice regionu.

"Beru to podle sebe. Pokud chci něco zajímavého, tak si tam proto zajedu, i když je to pro mě daleko. Proto si myslím, že jsme jen v nějaké Hrušce, tak to nevadí. Lidi si sem cestu najdou. Alespoň tímto způsobem ten náš odlehlý konec propagujeme," uzavírá s úsměvem na rtech Kateřina Majerová.