Nářez na Floře

Rockový ples zaburácí v sobotu 27. ledna Pavilonem A olomouckého výstaviště Flora.

Bál startuje v 18 hodin, na plese zahraje Luboš Pospíšil £ 5P, Alkehol, Uriah Heep z Karlových Varů nebo Status Quo Tribute.

Chybět nebude ani Tombola. Vstupné je 299 korun v předprodeji, 350 na místě. 

Cosplayeři v olomouckém obchodním centru Šantovka
Šantovku obsadí cosplayeři. Zvou na hry, průvod i planetárium

Business ples s Kohákem a Kerndlovou

Jakub Kohák a Eva Decastelo coby moderátoři nebo muzikant Vašo Patejdl či sexy zpěvačka Tereza Kerndlová.

To jsou hvězdy, které budou vystupovat na letošním Bussines plesu, který se koná v pátek 26. ledna, od 20 hodin v Hotelu NH Collection Olomouc Congress. Vstupné je od 990 korun.

Ples v olomouckém NH hotelu. Ilustrační foto
Na olomouckém Business plesu se seznámí mladí podnikatelé

Maškarní s Trifidem

Sokolovna v Dolanech u Olomouce ožije v sobotu 27. ledna společenským veselím. Místní fotbalisté totiž pořádají Maškarní ples, už padesátý šestý v pořadí.

Bál startuje ve 20 hodin, k tanci a poslechu hraje kapela Trifid. Chybět nebude ani bohaté občerstvení a tombola, vstupné je 60 korun, masky zdarma. 

Studie krytého plaveckého bazénu ve Šternberku, jejímž autorem je Ing. arch. Jaroslav Ševčík, řeší návrh krytého bazénu, který obsahuje víceúčelový 25 metrový bazén se šesti dráhami, rekreační a dětskou částí a wellness s celoročním provozem.Zdroj: Měú Št
Šternberk řeší stavbu krytého bazénu. Takto má vypadat

Zahájení s mažoretkami

Obecní ples chystají na sobotu 27. ledna v Přáslavicích na Olomoucku. Velký sál tamního obecního úřadu ožije ve 20 hodin, k tanci a poslechu bude hrát hudební skupina Hudba Olomouc.

Vše zahájí přáslavické mažoretky, nebudou chybět taneční vstupy, bohaté občerstvení i tombola. Vstupné je 100 korun a vstupenky s místenkou si můžete zakoupit v předprodeji na obecním úřadě.

Ilustrační foto
Kam na ples? Velký přehled bálů na Olomoucku