Pro franšízantku se jedná o jubilejní pobočku. Za vůbec první pobočkou řetězce v Prostějově stojí Kamila Kleiblová. "Jsem velmi ráda, že další pobočku McDonald‘s mohu otevřít právě v Prostějově. Naším cílem je, aby se u nás zákazníci cítili příjemně a pohodlně a poskytnout dobré pracovní zázemí s vysokým potenciálem pro budoucí růst v zaměstnaneckému týmu," říká Kleiblová.

Kamila Kleiblová, jedna z nejúspěšnějších franšízantek McDonald´s - v jedné ze svých provozoven v centru Olomouce
Začala za pultem, brzy otevře svůj devátý McDonald’s. Láska na celý život, říká

Svou podnikatelskou kariéru pod zlatými oblouky začala restaurací v Ostravě již v roce 2001. Včetně nově otevřené prostějovské pobočky, jich pod svými křídly má již deset.

Pobočka je první zelená na Moravě

Prostějovská restaurace je vybavena zelenými technologiemi, výkonnou fotovoltaikou, tepelnými čerpadly a také nabíjecí stanicí pro elektromobily, jedná se o druhou udržitelnější pobočku v naší republice. Ta první byla otevřena vloni v září v Benátkách nad Jizerou.

"Ekologicky šetrnější podnikání je pro McDonald’s prioritou. Jsme rádi, že další udržitelnější restauraci otevíráme po tak krátké době," uvádí Jitka Pajurková, ředitelka komunikace McDonald’s pro Českou republiku a Slovensko.

Pro děti budou digitální hry

Design „Luna“ využívá kruhové tvary v celém interiéru. Kromě posezení uvnitř - 89 míst, nabídne pobočka 62 dalších míst na zahrádce. Chybět nebude McDrive a digitální hry pro děti. Restaurace poskytne na 65 pracovních míst a otevřená bude každý den od 6 do 24 hodin. O službu McDelivery se postará rozvozová společnost Dáme Jídlo.

V Olomouckém kraji se jedná o pátou pobočku McDonald’s. Tři jsou v Olomouci a jedna na dálnici D35 v Unčovicích u Litovle.