V pátečním vydání, ve kterém mimo jiné najdete i TELEVIZNÍ MAGAZÍN, se dočtete:

➡ Ministrem zemědělství ve vznikající vládě Andreje Babiše má být Jiří Milek. Ten je předsedou představenstva společnosti Úsovsko se sídlem v Klopině na Šumpersku. Firma je významným zemědělským podnikem v regionu, vyrábí například známé müsli tyčinky Fit. Co si o možném adeptovi na post ministra zemědělství menšinové vlády hnutí ANO myslí lidé z jeho okolí?

➡ Velký rozhovor s náměstkem hejtmana Olomouckého kraje a kandidátem na prvního místopředsedu Fotbalové akademie České republiky Františkem Jurou: „Sigma mě nominovala na post prvního místopředsedy, stejně tak olomoucký krajský fotbalový svaz. To byla taková moje nutná vnitřní podmínka, že pokud chci kandidovat, měl by mě podpořit nejsilnější klub a svaz v mém volebním kraji,“ řekl v rozhovoru pro Deník. Fotbalový klub Sigma přitom podal na FAČR žalobu kvůli neplatné valné hromadě.

➡ Zima dorazila ve čtvrtek na střední Moravu v plné síle a především ve vyšších polohách pokryla silnice bílou peřinou. Poprvé ve větší míře tak na ně museli se svou technikou vyjet i silničáři. Ti zatím dle svého vyjádření nastalou situaci zvládají bez komplikací.

➡ První nadšenci s lyžemi a snowboardy mohou již o víkendu zamířit do Branné, kde jako každý rok zahajují lyžařskou sezonu jako první v Olomouckém kraji.