Kabelkový veletrh Deníku otevře ve středu 12. října Letos se koná na dvou místech současně.
Tradičně v prostorách Moravského divadla Olomouc, ovšem v novém čase od 14 do 17 hodin.
Nově pak také v Přerově, konkrétně v Městském domě od 10 do 17 hodin.

„Tehdy ji tam věnovala olomoucká herečka Ivana Plíhalová a letos jsem se rozhodla ji do veletrhu vrátit, aby ještě někomu dalšímu udělala radost. Putovala od herečky ke galeristce, tak snad si svoji spokojenou majitelku najde," vysvětluje Bronislava Paučková, majitelka galerie Bohéma a také Rubikon, který si tento týden připomíná už patnáct let své existence.

Kromě speciálního růžového kousku do charity ale věnuje ještě dalších devět menších či větších módních doplňků.

„Přinesla jsem například kabelku a psaníčko od jedné kosmetické firmy, taky několik elegantních černo-stříbrných kousků, což je má oblíbená barevná kombinace a pak věnuji i jednu koženou tašku. Má poměrně zajímavý tvar, je oválná s dlouhými uchy a vleze se do ní i list á čtyřky. Z té mám velkou radost," pokračuje a současně prozrazuje že, dvě kabelky věnovala i její dcera.

„Teď je v zahraničí, ale ještě před odletem mě požádala, jestli bych dvě tašky za ni nevyčlenila a nedarovala," říká Bronislava Paučková. Kabelkového veletrhu se účastní pravidelně.

„Uctíváme heslo: pomáháme s pokorou. Nejraději mám akce, kde je vidět bezprostřední přímý efekt.

Je bezvadné, že pak známe částku, která se vybere pro ten který konkrétní účel. Je to akce, která má smysl," doplňuje galeristka Bronislava Paučková.