Dominantou budovy Envelopa Office Center je jedno z největších atrií na Moravě, kde v těchto dnech začalo nabízet své gastronomické služby Bistro Paulus michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse.

Vznikl koncept novodobé kantýny, kde Paulus kombinuje klasickou českou kuchyni s nápady, které načerpal po celém světě – od Rakouska, Itálie, Francie, zkušeností na zaoceánských lodích až po jižní a východní Asii.
„Koncept jsme chystali déle než rok, abychom mohli Olomoučanům nabídnout zajímavý podnik nedaleko centra města s jednoduchým, ale barevným menu. Srdcem moderní kuchyně a výdejního prostoru bude velký grill, kde budeme pro zákazníky připravovat například kuřata, ryby nebo masa vcelku a ukrojíme jim porci přímo na talíř,“ lákal Paulus.
Kantýna 21. století nabízí sladké i slané snídaně od 7.30 hodin, oběd s výběrem dvou polévek, několika jídel a nabídkou salátů a dezertů od 11.00 do 14.30 hodin. Až do 16.30 hodin zákazníci ocení také snacky, sendviče, dezerty, zákusky či kvalitní kávu. Večery a víkendy pak patří zážitkovým kurzům vaření či soukromým akcím.

Nejlepší z realit
Projekt Envelopa Office Center získal v úterý prestižní cenu Best Of Realty (Nejlepší z realit) – z pražského Fóra Karlín si odnesl druhé místo v kategorii Nová administrativní centra.
Novostavba vznikla podle projektu architekta Václava Hlaváčka ze Studia Acht, Technologicky pokročilá stavba je podle investora řízena BMS systémem, vytápěna a chlazena indukčními trámy. Fasáda zahrnuje otevíratelné části.
„Naším cílem bylo přinést do Olomouce kancelářské prostory nejvyššího standardu. Stejně jako u ostatních projektů jsme kladli velký důraz na kvalitu architektonického návrhu a vysoký standard provedení,“ uvedl Richard Morávek, majitel skupiny Redstone.
Budova Envelopa Office Center byla dokončena letos v září a dvě třetiny prostor již podle majitele znají budoucí nájemce.
