„Už je to dlouhé a nebere to konce. Provozovnu máme uzavřenou od poloviny října. Všichni jsme z toho unaveni, protože pořád není vidět světlo na konci tunelu. Přemýšleli jsme, jak udělat lidem radost,“ vysvětlil nápad Luboš Jadrníček.

V podniku v Olomouci dělají Jadrníčkovi vyhlášené burgery, a protože si někteří zákazníci stýskali, že hospoda musí být zavřená a k pivu z okénka v Náměšti na Hané by si doma dali burger, přenesli na tři dny výrobu dobroty z olomoucké krčmy do náměšťského pivovarského okénka.

„Odezva? Vynikající! Lidé volají, že je to bezvadný nápad, a objednávají si burgery. Máme radost, že jsme se tak trefili,“ usmíval se spokojeně.

Během třídenní burgermánie, která odstartovala ve čtvrtek, je v nabídce pět nejvymazlenějších burgerů: Jadr burger, Double Jadr burger, Cheese burger a Hot burger a Pal burger.

„Každý je originál, každý je skvělá. K tomu samozřejmě hranolky a dresinky,“ lákal vyznavače burgerů Luboš Jadrníček