Ten do Olomouce dorazil se svým pořadem Ano, šéfe! po stížnostech na špatnou kvalitu obědů z místní jídelny.
Kvůli úrovni pokrmů nedávno protestovali studenti ze Slovanského gymnázia z budovy v Pasteurově ulici, kam jídelna obědy zaváží.
Televizní šéf proto kuchařům a kuchařkám proto od pondělka radil, co mohou zlepšit, aby byly děti s jídlem spokojené.
„Tahle jídelna je plná skvělých lidí, kteří ale vaří trochu moc stereotypně. Bojí se jídlo dochutit, protože se někdo na úřadech rozhodl, že jídlo v jídelnách nesmí být dochucené," okomentoval šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.
Co šéf Pohlreich uvařil olomouckým studentům?
Proč museli protestující strávníci v šest ráno ke sporákům?
A co na natáčení pořadu říká vedení hejčínského gymnázia?
Celý článek najdete v PÁTEČNÍM TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ Olomouckého deníku 2. června