Nezvaný návštěvník ve sklepě

Olomouc - Pachatele, který se vloupal do čtyř sklepních kójí, teď hledají olomoučtí policisté. Zloděj se do sklepů na Nové Ulici vloupal v době od 2. do 3. února. „Ze dvou kójí si odvezl horské jízdní kolo a koloběžky. Co se ztratilo z dalších dvou sklepů, policisté zjišťují. Způsobená škoda je v tuto chvíli vyčíslena na 10.500 korun,“ uvedla krajská policejní mluvčí Tereza Neubauerová a doplnila, že případ prošetřují po podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody. 

Z aut zmizel tablet i dokumenty

Olomouc - Škodu za 35.500 korun způsobil dosud neznámý pachatel, když se v pátek 3. února odpoledne vloupal do dvou aut zaparkovaných v olomoucké městské části Hodolany. „Jak u vozu značky Volkswagen, tak vozu značky Citroën rozbil okno dveří. Odcizil tašku s tabletem a aktovku s dokumenty. Navíc na jednom z vozidel pachatel vytvořil rýhu o délce 45 centimetrů,“ informovala krajská policejní mluvčí Tereza Neubauerová. 

Auto zaparkované před domem zmizelo

Litovel - V noci na sobotu 4. února zmizelo v Litovli osobní vozidlo Škoda Octavia zaparkované před domem. „Dvaatřicetiletému majiteli vznikla škoda ve výši 82.500 korun. Policisté případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněného užívání cizí věci,“ sdělila krajská policejní mluvčí Tereza Neubauerová.