Lupič, který byl maskovaný hnědou kuklou, vytáhl na servírku nůž s asi 15 centimetrovou čepelí.

„Pod pohrůžkou použití nože pak požadoval po obsluze baru vydání peněz. Žena z obavy o život muži vydala tržbu. Následně ji pachatel zavřel na záchodě a z herny odešel,“ popsala přepadení olomoucká policejní mluvčí Marta Vlachová.

Žena naštěstí z přepadení vyvázla bez fyzického zranění, pachatel si ale z herny odnesl přes sto tisíc korun.

„Obsluha herny uvedla, že muž stejného popisu, jako pachatel, byl v herně asi deset minut před přepadením,“ sdělila Vlachová.

V té době měl na lupič na sobě šedé kalhoty, světle hnědé triko s tmavým pruhem na prsou a přes to béžovou bundu s šedým límcem. Podle popisu přepadené ženy měl krátké tmavé vlasy na ježka, s většími kouty na čele.

„Jednalo o muže asi 190 cm vysokého, robustní postavy, ve věku asi 35-40 roků,“ uvedla mluvčí.

#nahled|https://g.denik.cz/43/11/loupez_0511_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/43/11/loupez_0511.jpg|Pachatel ozbrojené loupeže v herně na Masarykově třídě #

Při loupeži měl muž na hlavě hnědou pletenou kuklu. Na sobě měl oblečenou vínově červenou bundu, na zadní části límce s malým nápisem, šedé kalhoty a černé boty.

Muž s kuklou loupil i na třídě Kosmonautů

Podobné přepadení zažila i servírka v herně na třídě Kosmonautů 26. října. Po poledni k ní za bar přišel muž maskovaný zelenou kuklou a s nožem v ruce se dožadoval vydání hotovosti. Z herny si v igelitové tašce nakonec odnesl 34 tisíc korun.

Také v tomto případě má policie k dispozici záběry pachatele ještě před přepadením herny.

VÍCE: Kamery sledovaly lupiče v herně. Poznáte ho?