Přepadení se odehrálo před jedenáctou hodinou dopoledne. Do vestibulu budovy vstoupil muž s kuklou.

Vypravil se k jedné z přepážek. Pracovnici v tichosti předložil lístek s ručně psaným textem, na kterém stálo, že má bombu a pistol. Přitom si měl vsunout ruku s nataženým prstem pod mikinu, aby vzbudil dojem, že zbraň skutečně má.

Místo dopravní nehody u olomouckého výstaviště
Dívka spěchala u výstaviště na tramvaj, srazilo ji auto. Neviděli jste to?

Peněz se nedočkal

„Pracovnice přepážky o jeho přítomnosti ihned vyrozuměla svoji nadřízenou, která následně spustila alarm. V reakci na to muž, který se žádných peněz nedočkal, z budovy odešel. Z místa odjel na svém invalidním vozíku, který měl přistavený před budovou,“sdělila policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Podezřelého bezprostředně po činu zadrželi policisté. Případ vyšetřují jako loupež a okolnostmi činu se nadále intenzivně zabývají. Při incidentu nebyl nikdo zraněn, nevznikla ani žádná škoda na majetku.

Teprve patnáctiletý mladík srazil v Přerově pěstí na zem šestapadesátiletého muže, poškozený úraz hlavy a skončil v bezvědomí.
Další surový útok dětského gangu: po napadení zůstal muž v bezvědomí

Případ ve Studénkách

Podobný případ se stal letos v únoru. Lupič přepadl poštu v Dolních Studénkách, odkud si odnesl dvacet tisíc korun. Policisté jej vypátrali po třech dnech. Pachatelem byl jednadvacetiletý zadlužený mladík, který potřeboval peníze. Ten v minulosti pro státní podnik pracoval jako řidič.

Následky bleskové povodně po přívalovém dešti v Jedlí, stav v pondělí 2. září 2019.
Den po bleskové povodni na severu? Bláto kam se podíváš