Domáci scénu dnes například zastoupí skvělý Forbidden Society, Pavel Bidlo, Magneta. Ladida, Sayko, to jsou zase jména scén after party, která začíná od 2 hodin ráno v dikci klubu Fabric. Scény festivalu nabízejí průřez celou škálou pestré soudobé taneční hudby.

Premiérový ročník festivalu přímo v lůně přírody v Dolním žlebu u Šternberka. 3.7. 2022
Šternberský žleb: u vody to žije novým festivalem, rozbalí to i Mňága

Parádní jsou ale také sami návštěvníci, mnohdy ve stylových image, kdy publikum tvoří nejen lidí z Ostravy a okolí, ale z celého Česka i zahraničí. Také tohle je tvář Beats for Love. 

Poslední akce, v pondělí, se pak mohou těšit na další skuteční perly. Stačí jen pohled na hlavní Love stage. Už odpoledne se tu předvede crew rapperů a producentů z jednoho z nejlepších českých hip-hopových labelů, Ty Nikdy, tentokrát v ojedinělém setu s dechovou sekcí kapely Hipnautica.

Festival Olomouc (o)žije, 25. června 2022
Festival Olomouc (o)žije rozezněl ulice záplavou muziky

A dění pak ukončí po sobě navazující bomby ze světa. Beats for Love v Ostravě uzavřou v po sobě jdoucích setech Andy C, Alan Walker a Armin Van Buuren. A další pódia? Elvis, opět Ladida, Djeda Lebeda & Kobylka, Lautek, Jimmy Danger, Ladyzz Bass Showcase, Andy Smitth a mnoho dalších jmen z celého světa. 

"Právě jsme otevřeli areál, VSTUPENKY BUDOU NA MÍSTĚ, počasí je skvělé a my se na Vás opět nemůžeme dočkat!," napsali pořadatelé akce dnes na sociálních sítích festivalu.

Deník je stále na místě, sledujte naše weby i sociální sítě, chystáme i další reportáže z ojedinělé oslavy taneční hudby v srdci Evropy.