Tipy Deník

Potraviny budoucnosti z Olomoucka

Akce již skončila

Populace na naší planetě roste, naopak potravin vlivem klimatických změn a zmenšováním zemědělských ploch ubývá. Jak tedy zajistit jejich dostatek? Mohou pomoci nové poznatky genetiky? Pokud chcete získat odpovědi, přijďte na přednášku Genetika a budoucnost výživy lidstva světově uznávaného odborníka prof. Jaroslava Doležela z olomoucké laboratoře Ústavu experimentální botaniky AV ČR. Prof. Doležel je současně koordinátorem výzkumného programu Akademie věd ČR „Potraviny pro budoucnost“ Strategie AV21, který se věnuje řešení tohoto problému.

Více na http://www.potravinyav21.cz/prednaska-genetika-a-budoucnost-vyzivy-lidstva/ nebo na Potraviny AV21

Vstup na přednášku je zdarma.

Vzhledem k omezené kapacitě doporučujeme včasnou rezervaci.

20. 3.  (17:00–18:30)
Bezručova 3, Olomouc
SDÍLEJ:

Akce ve vašem okolí

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT