Film Špióni v převleku
KDY: sobota od 15 hodin
KDE: kino Metropol, Olomouc
ZA KOLIK: 130 korun

Když nejlepší špión hledá dokonalé maskování, může narazit na určité potíže. Zejména, pokud jej dostane do parády geniální vynálezce, který je schopen pěkných úletů. A to někdy doslova. Film zaručeně pobaví celou rodinu.

Film Špióni v převleku.Zdroj: web kina Metropol

Vánoční oratorium
KDY: sobota od 18 hodin
KDE: kulturní dům, Šternberk
ZA KOLIK: 200 korun


Orchestrální složka propojuje moderní prvky klasické kapely s komorním symfonickým orchestrem. Vystoupí Smíšené sbory Chemron, Pěvecký sbor Šternberk, pěvecký sbor Vocantes z Přerova a komorní symfonický orchestr. Diriguje Jan Gottwald, který je známým regionálním umělcem, sbormistrem, dirigentem a varhaníkem.

Pěvecký sbor Vocantes z Přerova.Zdroj: Deník/archiv

Novoroční benefiční koncert
KDY: sobota od 19 hodin
KDE: kulturní dům Na Letním, Hlubočky
ZA KOLIK: v předprodeji 170 korun, na místě 240 korun

Agentura PP Produkce & Servis a Jack’s Cowhouse Music Club Daskabát vás zvou na Novoroční benefiční koncert, na které zahrají skupiny Perseus, Methyl, Hysteria a Horizont. Výtěžek z akce bude věnován Terezce Zapletalové z Hluboček na invalidní vozík.

Ilustrační foto.Zdroj: Deník/Jiří Kopáč

Tříkralový koncert
KDY: neděle od 18 hodin
KDE: kostel Stětí sv. Jana Křtitele, Velká Bystřice
ZA KOLIK: zdarma

I velcí králové přišli s dary do Betléma, aby se poklonili narozenému Ježíškovi. Cimbálová muzika Záletníci a Hanácký mužský sbor Rovina jej
uctí v kostele u jesliček lidovými zpěvy a muzikou. Akce cyklu Hanácký rok v Bystřici se koná za finanční podpory Olomouckého kraje.

Ilustrační foto.Zdroj: Deník/archiv

Novoroční losovaný turnaj
KDY: neděle od 8 hodin
KDE: tělocvična Gymnázia Čajkovského, Olomouc
ZA KOLIK: starovné 150 korun/osoba

Zapojte se do losovaného volejbalového turnaje smíšených družstev (4 muži + 2 ženy), který se bude hrát v hale Gymnázia Čajkovského. Můžete absolvovavt buď  jeden zápas nebo celou ligu losovaných turnajů a sbírat individuální body. Turnaj je určen pro všechny amatérské hráče bez ohledu na to, jestli se zúčastní celé ligy nebo ne. Registrace na lol@sport-action.cz nebo na telefonním čísle 776 70 86 96. Občerstvení je zajištěno.

Ilustrační foto.Zdroj: Deník/archiv