Bruntálský a krnovský deník 28. 1. 2024 12 Unikátní vysoká pec na dřevěné uhlí na Drakově se dočkala záchrany /FOTOGALERIE, VIDEO/ Vedle lesní silničky z Vrbna přes Drakov na Rejvíz stojí významná památka.…
Deník.cz 22. 9. 2023 10 Fenomén, který jinde neznají. Pečenou makrelu na klacku si na Hané vychutnávají Makrela na klacku je fenomén z Hané, který moderní gastronomické trendy nevytlačily do ústraní.…
Deník.cz 18. 7. 2023 6 Plynový, elektrický, nebo na dřevěné uhlí? Jak vybrat ten nejlepší gril na léto Teplé počasí láká k posezení na čerstvém vzduchu, k němuž patří tolik oblíbené grilování. Bez…
Deník.cz 30. 6. 2022 14 Jak vybrat správný gril? Je dobré si říci, jak často a kde ho budete využívat Proč se právě grilování těší v Česku takové oblibě, se lze jen dohadovat. Nesporným faktem…
Tachovský deník 31. 10. 2020 56 Bučina se na podzim barví do žluta, ukrývá houby i sto let staré dřevěné uhlí /VIDEOVÝLET S DENÍKEM/ V dnešním videovýletě se podíváme na skalnaté svahy nad údolí Hamerského…
Blanenský deník 21. 10. 2020 10 Uhlí z milíře? Jako čedičové varhany, říká příznivec dobových řemesel /FOTO/ Z fotografie na Institutu mineralogie a krystalografie vídeňské univerzity se usmívá…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 3. 9. 2020 Kosmická loď na Přimdě Havarovala před stovkami let a já jsem byl první, který se odvážil vlézt do jejích trosek. Tak jsem si připadal když jsme vlezl jako první po stovkách let…
Přerovský deník 7. 6. 2020 10 2 Pečená makrela na klacku, na Hané frčí desítky let. Znáte recept? Makrela na klacku je fenomén z Hané, který moderní gastronomické trendy nevytlačily do ústraní.…
Olomoucko 6. 6. 2020 10 38 Pečená makrela na klacku. Hanácký fenomén, který jinde neznají Makrela na klacku je fenomén z Hané, který moderní gastronomické trendy nevytlačily do ústraní.…
Prostějovský deník 6. 6. 2020 10 1 Pečená makrela na klacku, na Hané frčí desítky let. Znáte recept? Makrela na klacku je fenomén z Hané, který moderní gastronomické trendy nevytlačily do ústraní.…
Deník.cz 18. 11. 2019 27 Nadšenec do historické tavby Barák: Málokdo dnes umí vyrobit železo Řemesla pěkně postaru. Tak, jak je dělali naši předkové po dlouhá staletí bez vymožeností moderní…
Blanenský deník 18. 11. 2019 27 Umím udělat železo i chleba, popisuje nadšenec do historické tavby Barák Adamov - Řemesla pěkně postaru. Tak, jak je dělali naši předkové po dlouhá staletí bez…
Tachovský deník 20. 9. 2019 44 OBRAZEM: Vycházka zavedla zájemce do rezervace i k mlýnu Přes sto let staré plochy, kde dříve stávaly milíře pro pálení dřevěného uhlí, objevovali…