Úspěch byl okamžitý, obuv PRIMIGI byla ceněna díky kvalitě materiálů, pokročilé technologii, pečlivě vybraným a vyváženým tvarům. Nožky malých dětí tak mohly růst ve zdraví, podle nejpřísnějších kritérií, která byla naprosto inovativní v tomto odvětví.

Během několika následujících let se stala značka absolutním leaderem na italském trhu a tuto pozici si udržela a posílila až do dnešních dnů.

Díky mnohým oceněním kvality a spolehlivosti výrobků, které se rozší- řilo a upevnilo se stala obuv PRIMIGI jednou z nejprodávanějších a maminkami nejvyhledávanějších bot na světě vůbec. PRIMIGI vlastní několik světových patentů tkz.

PRIMIGI System, což znamená, že povrchová úprava podšívky je zcela bez obsahu chromu, veškeré kovové součásti obuvi jsou bez obsahu niklu, vložky jsou celokožené, vyjímatelné a superlehké, což zajišťuje speciální systém SKY EFECT SYSTEM, všechny boty mají zadní tlumící systém, což znamená, že v místě paty je vytvořena „vzduchová komora", která tlumí běžné mikronárazy při chůzi, podrážky jsou ohebné a mají ergonomický tvar, tak aby nechávaly nožce potřebný prostor pro přirozený pohyb bez omezení.

Absolutní novinkou je GORE–TEX SURROUND jedná se o nejvyšší stupeň v komfortu. Díky této jedinečné a patentované struktuře jsou boty vysoce voděodolné, což zaručuje speci- ální membrána a zároveň dýchají.

Více jak 35 let zkušeností a specializace ve světě dětí za- čala razit nový směr, a tak v roce 2007 tato italská značka roz- šiřuje svůj obchod, zahájením projektu značkových PRIMIGI STORů , nový formát obuvi, oděvů a doplňků, vše mezi sebou propojené a vše v jednom prodejním místě tkz. Total Look PRIMIGI.

Absolutní novinka na českém trhu, díky které je mož- no obléci „od hlavy až k patě" děti ve věku od 0 do 14 let. Kolekce dodává sortiment, který uspokojí všechny potřeby a nabízí Total Look (celkový dojem) podle nejnovějších trendů, vyrobený dle nejlepších kvalitativních standardů, které odpovídají vkusu dětí, dívek a chlapců a jejich potřebám, ale také očekávání rodičů, co se týká spolehlivosti v zaručeném poměru mezi kvalitou a cenou. Díky všem těmto atributům se řadí PRIMIGI mezi celosvě- tově významné a uznávané módní značky dětských oděvů a obuvi.

Můžeme být tedy právem hrdí na to, že i Česká republika se zařadila mezi země, ve kterých má PRIMIGI STORE už své výhradní zastoupení na trhu.

Najdete zde jednak ucelenou kolekci módního oblečení od 0 do 14 let, obuvi od vel. 17 do vel. 41 a doplňků. Odborně zaškolený personál vám i vašim dětem ochotně a poradí s výběrem oblečení, obuvi a vhodných doplňků. www.primigiolomouc.cz

Komerční prezentace