Odborná porota letos vybírala z více než stovky přihlášených projektů. Soutěž se zaměřuje na firmy, které investují do svých kancelářských prostor a aktivně se snaží, aby vytvořily svým zaměstnancům atraktivní, funkční a příjemné prostředí pro jejich práci.

Mezi oceněnými jsou letos FTV Prima, AIMTEC, Fortuna, PRODUCTBOARD,, Ataccama Software , PKV BUILD, Livesport, Scott-Weber Workspace, Jaegermeister a ZDR Investments.

Ivan Hoffmann
Jeho firma oslavila 130 let. Stavět hezké a úsporné domy mě baví, říká majitel

Odborníci vyhlásili také speciální Cenu poroty za výjimečný přínos pro architekturu a design. Tu získalo olomoucké coworkingové centrum Telegraph Hub od architekta Lukáše Blažka. Telegraph spojuje galerii současného umění, coworkingové centrum, umělecký loft, kavárnu a prostory pro pořádání kulturních akcí. V provozu je od roku 2019.

„Jsem nadšený a moc vděčný porotě. Jsem rád, že je oceněna kancelář, která je součástí víceúčelové budovy. Je hodnoceno dobré pracovní prostředí. Mix funkcí špičkové galerie coworku kavárny s kinem ateliér hostujícího umělce a nahoře lounge se střešní zahradou. Jsem rád, že jsme dostali velkorysé zadání a volnou ruku od osvíceného investora Roberta Runtáka. Je skvělé, že takové projekty vznikají v regionu, mimo centrum města a za soukromé peníze. Probouzet spící domy nás v Ječmen studiu baví,“ řekl Lukáš Blažek.