Podstata hry spočívá v tom, že účastníci jsou zamčeni v místnosti, a během hodiny se musí dostat ven. Vyzkoušet ji může kdokoli, Exit Game je pro všechny typy a kategorie hráčů.

Exit Game v Olomouci„Je to jeden z nejlepších způsobů, jak rozvíjet kreativní myšlení bez limitů. Nabízí nové dobrodružství, je jiná než běžně dostupné formy zábavy. Jde o nezapomenutelný zážitek," představuje hru Jakub Svoboda, který ji v krajském městě nabízí.

Hra je vhodná pro kamarády i rodiny, dobře poslouží i pro prohloubení vztahů mezi kolegy ze zaměstnání. Zábavu nabízí i turistům a návštěvníkům města, stejně jako hráčům, kteří mají rádi výzvy.

Podrobná pravidla se dozví účastníci před začátkem, žádné zvláštní schopnosti ani oblečení nejsou potřeba.

„Hra je založena na týmové spolupráci a na předpokladu, že každý je dobrý v něčem jiném," říká Jakub Svoboda. Není ani omezena věkem. Jen v případě, že si chce zahrát někdo mladší patnácti let, musí ho doprovázet dospělý člověk.

Exit Game v OlomouciV nabídce jsou časy od 10 do 21.30 hodin.

„Termín si je třeba vždy dohodnout telefonicky na čísle 702 309 741 nebo provést rezervaci přes naše stránky www.exitgameolomouc.cz. Jinak nejsme schopni zaručit, že ve vybraný čas budeme mít volno," upozorňuje provozovatel.

Základní cena pro dvě až pět osob je 1190 korun, studenti mohou získat slevu. Využít je možné i zvýhodněné vstupné od pondělí do pátku do 15 hodin za 990 korun.