VIDEOSOUHRN SPUSTÍTE ZDE:

Zdroj: Redakce

Úterý bylo ve znamení odchylek od normy.

Sedmadvacetiletý řidič pod vlivem drog nedokázal policistům vysvětlit, proč s vozem bez značek, v němž jel bez vědomí majitele, nezastavil a naopak zběsile ujížděl z Novosedlic až do Teplic. Nebýt kruhového objezdu, na němž dostal smyk, mohla celá honička skončit újmou nevinných účastníků silničního provozu.

Těžké vysvětlování čeká i o deset let staršího opilce, který v doprovodu svého sedmiletého synka nadvakrát zmlátil kolemjdoucího. Záminkou pro agresi přitom byla starost neznámého o zdraví dvojice.

Videosouhrny Deníku vznikají téměř každý den. Všechny je naleznete zde

Bezpečně mimo normu se pohyboval také Jan S. z Opavska, který si vyhlédl atraktivní dívku v tramvaji. Nejprve jí nabídl pět tisíc korun za to, že uvidí její prsa. Poté deset tisíc za to, že mu bude po vůli. Když byl i poté odmítnut, pokusil se ji znásilnit.

Nestandardně se pohybují také letadla nad Prahou. Kvůli silnému větru totiž musela být zavřena hlavní ranvej. Oceloví ptáci tak vzlétají netradičním směrem na město, takže se pohledem na ně mohou pokochat i Pražané žijící v jihozápadní části metropole.

Videosouhrn Deníku – pondělí 8. ledna 2018
Tři mrtví v kolonii a čokoláda za nález stříkačky: prohlédněte si videa dne