Tamní Resort Valachy s hotely Lanterna, Horal a Galik, relaxačním centrem Wellness Horal a Ski areálem Razula připravil na únor několik akcí.

Lyžuj a plav ve Ski areálu Razula

Zaplout ze sjezdovky rovnou do „moře“? To můžete po celou zimní sezónu zažít ve Ski areálu Razula s akcí Lyžuj a plav. K celodennímu skipasu dostanete hodinový vstup zdarma do termálních bazénů relaxačního centra Wellness Horal. Bonus lze využít ve všední dny až dva měsíce od zakoupení skipasu.

Testování skialpů a večerní závod

Láká vás skialpinismus, ale ještě jste neměli příležitost ho vyzkoušet? Stavte se v sobotu 10. února do Ski areálu Razula, kde si můžete zdarma vyzkoušet skialpové vybavení Dynafit. Od 18 hodin pak naváže večerní skialpový závod na sjezdovce Razula.

Závody i karneval pro malé lyžaře

Co podniknout s dětmi? Zúčastněte se závodu O pohár strašidýlka Razuláka na sjezdovce Horal, nejbližší se koná v neděli 4. února. A 4. března se můžete těšit na oblíbenou Maškarní lyžovačku.

Děti z 1.A Základní školy Vsetín, Sychrov si ve středu 31. ledna 2018 přišly pro své první vysvědčení. Slovní hodnocení si převzaly z rukou učitelky Veroniky Orságové.
Děti na Valašsku si převzaly pololetní vysvědčení

Valentýn na lyžích i u stolu

Od 12. do 14. února mají zamilovaní příležitost k netradiční oslavě Valentýna. Při akci Valentýnské lyžování za hubičku dostanete k jednomu zakoupenému celodennímu skipasu druhý zdarma. Nebo vezměte drahou polovičku na romantickou večeři v zážitkové restauraci Vyhlídka nebo pobyt Romantické hýčkání do Spa hotelu Lanterna.

Jarní prázdniny se skipasem v ceně

Nechce se vám o jarních prázdninách jezdit do Velkých Karlovic jen na otočku? K ubytování v hotelech Resortu Valachy máte spoustu výhod v ceně: mimo jiné skipas, neomezený vstup do Wellness Horal, masáž nebo degustační menu.

Druhákům ze ZŠ U Pálenice Kunovice předával vysvědčení medvěd. Stalo se tak ve Slováckém Muzeu na výstavě Vládci noci.
VIDEO: Kunovickým druhákům předával vysvědčení medvěd

Noční stopa Valachy už 17. února

V sobotu 17. února proběhne u hotelu Galik první letošní akce seriálu VALACHY TOUR. Noční stopa Valachy přináší neobvyklý zážitek na běžkách za tmy s intervalovým startem na trati 15 km. Ještě za soumraku proběhne také závod pro děti na kratších trasách.

Na masáž a saunové rituály do Wellness Horal

Saunování v zimě nemá chybu, zvláště ve Wellness Horal, kde můžete k ochlazování využít sněhové závěje. Až devětkrát denně se konají populární saunové rituály a mimořádná je i nabídka exotických masáží s rodilými Thajkami, Srí Lančany, Filipínkami, Balijci a Indy. V ceně masáže je i časově neomezený pobyt ve wellness, takže před terapií i po ní můžete v saunovém světě i termálních bazénech odpočívat, jak dlouho chcete. Každou první sobotu v měsíci je Wellness Horal při Saunové noci otevřeno až do půlnoci.

Pololetní vysvědčení v ZŠ Bratřejov
Děti si převzaly pololetní vysvědčení. Podívejte se

Degustační večer s vinařstvím Milan Sůkal

Gurmáni si přijdou na své ve Spa hotelu Lanterna nejen při ochutnávce novinek sezónní nabídky, ale vychutnat si mohou i nové šestichodové menu v zážitkové restauraci Vyhlídka snoubené s víny vinařství Milan Sůkal. V sobotu 24. února bude menu servírováno s osobním komentářem Milana Sůkala a šéfkuchaře Pavla Václavíka a hudebním podkresem saxofonisty DeeSaxxe. A nebo ochutnejte speciální tříchodové menu k obědu, nabízené v rámci právě probíhajícího Grand Restaurant Festivalu.

Více informací: www.valachy.cz