Relaxační víkend ve špičkovém wellness hotelu, exotická masáž, degustační večeře o šesti chodech, relaxační Wellness den pro zdraví nebo třeba kurz etikety s Ladislavem Špačkem či Běžecká škola Miloše Škorpila: to je jen nástin, z čeho můžete vybírat.

Co letos boduje nejvíc? „Rozhodně Wellness den pro zdraví, to je každoroční hit. Následují wellness pobyty a hodnotové poukazy, u nichž je výhodou, že je může obdarovaný utratit za cokoli dle vlastní volby. Poukazy posíláme nejen poštou, ale i mailem, což se mnohým lidem hodí při rozhodování na poslední chvíli,“ prozrazuje mluvčí Resortu Valachy Martina Žáčková.

Co je podle ní letos nejvíc „v kurzu“? Nechejte se inspirovat:

Wellness pobyty v hotelech Lanterna a Horal
Hotely Lanterna a Horal jsou vyhlášeným cílem náročných milovníků relaxace se skvělým wellness i gastronomií. Pokud chcete blízkým věnovat skutečně hodnotný odpočinek, je to jasná volba. Pobyty vždy zahrnují snídani, večeři a neomezený vstup do wellness.

Wellness den pro zdraví NEJPRODÁVANĚJŠÍ
Relaxační balíček zahrnuje celodenní pobyt ve Wellness Horal s masáží či beauty ošetřením dle výběru a obědem o třech chodech. Obdarovaný si může před masáží i po ní užívat koupání v termálních bazénech, relaxaci v saunovém světě se saunovými rituály a také protáhnout tělo ve fitness centru.

Wellness hotel HoralZdroj: Archiv Resortu Valachy

Pobytový balíček Romantické hýčkání
Nejoblíbenější pobyt pro páry v hotelu Lanterna je doslova nabitý relaxací. Zahrnuje snídani do postele, šestichodovou večeři, masáž, beauty ošetření a neomezený vstup do wellness.

Kurz etikety s Ladislavem Špačkem
Setkání s „mistrem etikety“ je příležitostí osvěžit si zásady společenského chování a stolování u degustační večeře ve Spa hotelu Lanterna. S Ladislavem Špačkem se můžete setkat také 27. 12. 2018 při novém programu – Podvečeru na téma společenské odívání.

Degustační večeře ve Spa hotelu Lanterna
Ideálním dárkem pro náročné gurmány je poukaz na menu o šesti chodech v zážitkové restauraci Vyhlídka. Tip na zajímavou akci: degustační večer s novým menu s víny Breuer za účasti vinařky Theresy Breuer v sobotu 19. 1. 2019.

Ladislav ŠpačekZdroj: Archiv Resortu ValachyŠansonový večer se Světlanou Nálepkovou
Věnujte nevšední hudební zážitek ve Spa hotelu Lanterna 28. 12. Známá zpěvačka a herečka vystoupí s francouzskými i českými šansony, součástí večera je také degustační menu.

Běžecká škola Miloše Škorpila NOVINKA
Věnujte pobyt zasvěcený tréninku s nejznámějším českým koučem a kvalitní relaxaci. Letos nově je vypsán i termín pro úplné začátečníky (22. – 25. 4. 2019).

Kurz pečení valašských frgálů
Ideální dárek pro vášnivé kuchařky a kuchaře. Tříhodinové kurzy pod vedením profesionální pekařky Resortu Valachy se konají každou sobotu od dubna do listopadu.

Škola běžeckého lyžování
Tip pro ty, kteří se chtějí naučit na běžkách nebo se zdokonalit. Pobyt ve Spa hotelu Lanterna 27. – 30. 1. 2019 vedou zkušení lektoři, v ceně je i neomezený wellness.

Startovné na VALACHY TOUR
Darujte startovné na sportovní seriál pořádaný Resortem Valachy (závod na běžkách, v běhu, maratonu horských kol, duatlonu a triatlonu Valachy Man)

Hodnotové poukazy
Pokud si nejste jistí, čím konkrétně byste se zavděčili, věnujte poukaz v nominální hodnotě. Obdarovaný si sám vybere, za co jej utratí.

Více na webu Resortu Valachy.

Bazény wellness hotelu HoralZdroj: Archiv Resortu Valachy