Přestože začátek vypadal nadějně, opět jste prohrály. Co se ve vaší hře zlomilo?
Myslím si, že Prostějov ze začátku nehrál úplně na své maximum. Pak začaly cítit, že jim šlapeme na paty, tak hrály dobrý volejbal. My jsme se snažily jim konkurovat, ale bohužel to nevyšlo.

Přitom jste je měly na lopatě i ve druhém setu. Že by tam zahrála roli psychika?
No, možná jo… V některých chvílích nám ujel příjem nebo něco podobného, tak nás to v těch hlavách dostane dolů. Do toho kvalita soupeře, Horká si v pohodě uhraje všechny balony a ostatní se na ni hodně spoléhají.

Co fyzické síly? Projevuje se už dlouhá série s Ostravou?
(kývá hlavou) Bylo vidět, že v některých dlouhých výměnách už nám dneska ty síly docházely. Přesto si myslím, že jsme se s tím slušně popraly. A to i díky atmosféře, byla úplně úžasná! Fanoušci nám dodávají tak třicet procent sil navíc.

Budete je potřebovat v sobotu.
Pokud to aspoň trošku nějak půjde, tak ještě určitě zkusíme urvat minimálně ten jeden zápas a pak by se vidělo. Když na ně nebudeme stačit, nebude se dát nic dělat a soupeřkám pogratulujeme. Ale půjdeme do toho úplně naplno. Když riskujeme servis a máme dobrou přihrávku, tak to docela jde a na útoku se s nimi můžeme rovnat. Jakmile nám však odejdou tyto dvě věci, tak bohužel…

I za stavu 0:2 věříte?
Nevzdáváme nic!

Olomouc vs. Prostějov. Druhé finálové utkání
Plná hala fandila, Olomoučanky ale na Prostějov nevyzrály
Olomoučtí fanoušci dokáží ve sportovní hale rozjet pořádné tóčo
Takovou atmosféru jsme v Prostějově neměly, smekla před diváky Kossányiová