Dvacátá etapa slavného cyklistického závodu Tour de France začíná v olympijském Albertville 26. července. Na jejím startu bude kromě závodníků přítomen i výherce soutěže Sportovního deníku. Ten bude navíc po celou dobu exkluzivního zájezdu hýčkaný požitky ze světa VIP.

Stačí předplatné a originální fotografie

Co musíte udělat pro to, abyste jím mohli být právě vy? Objednejte si roční předplatné pondělního Sportovního deníku na telefonním čísle 272 015 015 nebo e-mailem na adrese denik@mojepredplatne.cz, případně prostřednictvím webových stránek www.mojepredplatne.cz. V případě e-mailu a webu je třeba zadat heslo TOURDEFRANCE.

Pak už jen stačí do 26. června sdílet svou cyklistickou fotografii ve facebookové skupině Můj život se sportem. Soutěžní snímek by měl být označen štítky @welovecycling.cz a #welovecycling. Porota složená ze zástupců Deníku a společností WLC a Škoda Auto pak vybere autora nejoriginálnějšího snímku.

Jan Talaš ze Vsetína se vydal na 101. ročník Tour de France, kde se potkal i s rodiči českého cyklisty a účastníka Tour Leo Königa.
Tour de France? Musí se to zažít, bylo to úžasné, říká Jan Talaš