Stačí jen správně odpovědět na otázku a 3 soutěžící vyhrávají

Které známé osobnosti jsou tvářemi projektu MattoniFreeRun?
A) Vojtěch Bernadský a Lída Formanová
B) Vojtěch Dyk
C) Karel Gott

Správné odpovědi zasílejte na adresu soutez@denik.cz od 9. 10. do 12. 10. 2015. Vybereme 10., 50., 150. správnou odpověď

MATTONI FREERUN: Startuje podzimní běžecká roadshow

Všichni ve vašem okolí propadli běhání a vy se stále odhodláváte nebo vás odrazuje to, že nemáte s kým vyběhnout? Proměňte vaše nesmělé začátky v pravidelné tréninky, na něž se budete těšit a odcházet z nich pokojení a nabuzení dobrou náladou. Využijte otevřených tréninků ve vašem regionu!

Účast je zdarma. Stačí najít událost na Facebooku, vzít telefon, stáhnout RunCzech aplikaci a dorazit na start. Běžce čeká pitný režim, tematický dárek a v neposlední řadě příjemná atmosféra a zážitky.

Mattoni FreeRun je společný projekt Mattoni a RunCzech, jeho cílem je vzbudit v lidech vášeň pro běh, propojit zkušenější běžce s těmi, kteří kouzlo běhání teprve objevují. Projekt využívá 21 oblíbených běžeckých tratí ve větších městech České republiky. Na nich probíhají pod vedením zkušených koučů pravidelné tréninky. Vzájemnou komunikaci běžců usnadňuje aplikace RunCzech či facebooková stránka Mattoni FreeRun. Více na freeruns.cz.