Už jen nominace světové potápěčské federace CMAS byla pro Zuzanu příjemným překvapením, neboť program Světových her je omezený jen na čtyři disciplíny a jen pro dvanáct nejlepších plavců ze světových tabulek a posledního mistrovství světa.

Zuzana je specialistkou spíše na delší tratě, a tak její dvojnásobná účast ve finálové osmičce byla senzací a splněným úkolem.

V rozplavbách na 400 metrů svůj vlastní rekord překonala o 1,5 sekundy a časem 3:24,72 minuty postupovala jako první do finále.

Ve finále svůj rekordní čas ještě výrazně zlepšila na 3:22,75 minuty a vybojovala konečné čtvrté místo, když porazila i čínskou aktuální světovou rekordmanku Liu Jiao. Zvítězila ruská šampionka Kravchuk před Ukrajinkou Trofymez a Korejkou Kim Bo Kyung.

„Na těchto závodech se projevilo to, že měla klid i čas 
a mohla se na rozdíl od mistrovství republiky na jedinou disciplínu řádně koncentrovat. Dalším pozitivním faktorem byla pětidenní aklimatizace na místě závodu. Rozhodně jsem ale takové zlepšení, jaké předvedla Zuzana ve finále, nepředpokládal," řekl trenér a otec v jedné osobě Zbyněk Svozil.

Atmosféra Světových her si nezadala s atmosférou olympijských her. Nadšený dav pěti tisíc diváků ve vyprodaném otevřeném plaveckém bazénu vydatně povzbuzoval všechny účastníky závodu.

Olomoucká závodnice si na Světové hry odskočila z přípravy na mistrovství světa, které se koná v ruské Kazani od 5. srpna.

Zde bude plavat již na svých oblíbených tratích. Na dvacet kilometrů bude obhajovat loňskou stříbrnou medaili. „Uvidíme, jak se vypořádá se značným časovým posunem," dodal Svozil.