Hanácká metropole hostí podobnou akci již potřetí. Další kvalifikační kola letošní sezony mistrovství republiky se pak konají pouze v Praze a v Brně.

Akce bude v olomoucké sokolovně nedaleko Tržnice zahájena v sobotu v 11 hodin a předpokládá se, že se celý program protáhne až do večera. Diváci se tedy mohou těšit na velký počet utkání.

K vidění budou amatérské zápasy v thajském boxu i amatérské zápasy v MMA.

Do Olomouce míří nejlepší kluby z celé republiky, jako například Hanuman Gym Praha, Lanna Gym Praha, Jetsaam Gym Brno, Highlanders Trutnov, Hamr Gym Ostrava, Spartak Žebrák, Arena Brno, TKBC Praha.

Olomoučtí fanoušci budou moci držet palce až sedmi bojovníkům z pořádajícího klubu Muay Thai Olomouc v zápasech thajského boxu a až šesti borcům olomouckého klubu v divizi MMA.

„Bude toho opravdu dost. Kdo byl na předcházejících dvou turnajích, které se v Olomouci konaly, tak ví, že kvalita zápasů je opravdu velmi slušná," láká fanoušky bojových sportů do olomoucké sokolovny Tomáš Musil z pořádajícího klubu Muay Thai Olomouc.

„Diváci se mají na co těšit, protože i když jde o amatérskou soutěž, tak zápasy jsou velmi kvalitní, neboť přijedou reprezentanti těch nejlepších klubů z celé ČR včetně klubů Hanuman Gym Praha s legendárním trenérem Petrem Macháčkem nebo Lanna Gym, Jetsaam Gym Brno a jiné. Z těchto klubů vzešla už spousta reprezentantů a úspěšných profesionálů," říká Musil.

Z olomouckých borců má do finále mistrovství republiky nakročeno Jan Varga ve váze do 79,3 kg, zajímavé bude sledovat i vystoupení Tadeáše Nevtípila nebo mladíka Tomáše Rašky.

Vstupenky v ceně 100 Kč budu k dostání ještě v pátek 
v předprodeji v olomoucké sokolovně a pak i v sobotu přímo na místě.