Kuchař/ka Provozu stravování
Kuchař/ka provozu stravování Požadavky: - vyučen v oboru, - nutná praxe v oboru, - dobrý zdravotní stav, - samostatnost, spolehlivost, důslednost, - potravinářský průkaz, zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost související s výkonem povolání. Hlavní pracovní činností: - výroba stravy dle technologického postupu, dle zásad správné výrobní praxe, popř. dle pokynů nutričních terapeutů a vedoucího kuchaře, - příprava hotové stravy k expedici, popřípadě její vydává strávníkům, pacientům, - provádění kvalitativní a kvantitativní přejímky surovin ze skladu potravin, event. výrobních poloto-varů z procesu výroby, - vyřizování případné reklamace související s výrobou, expedicí a výdejem stravy, - provádění úklidu, sanitace a dezinfekce svého pracoviště, popřípadě výrobní technologie a nářadí, - třídění odpadů, obalů a biologického odpadu, který vzniká v průběhu jeho činnosti a jeho uložení na určená místa. Nabízíme: - pracovní pozice v jedné z největších organizací Olomouckého kraje, - perspektivní zaměstnání u dlouhodobě stabilního zaměstnavatele, - nekuřácká politika organizace, - další významné pracovní benefity (3 dny nenárokového zdravotního placeného volna, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravování). Pracovní úvazek 1,00. Platová třída č. 6. / praxe + osobní ohodnocení Nástup možný ihned nebo dle dohody nebo dle dohody. K písemné žádosti je třeba doložit: - profesní životopis, - fotokopie dokladů o dosažené kvalifikaci, FNOL, IČO 00098892, se sídlem Zdravotníků 248/7, 779 00 Olomouc tímto informuje uchazeče, že poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány v souladu s Informací o zpracování osobních údajů uchazečů a zájemců o zaměstnání ve FNOL. Po uplynutí stanovené lhůty budou shromážděné osobní údaje skartovány. Uchazeč má právo na opravu, výmaz a omezení zpracování osobních údajů. Přihlášky je možné zasílat prostřednictvím tlačítka "ODPOVĚDĚT", které naleznete v detailu inzerátu na našich stránkách www.fnol.cz v sekci "Kariéra a vzdělávání" v záložce "Volné pozice" http://kariera.fnol.cz/volne-pozice/. Pro více informací můžete kontaktovat přímo Bc. Ivanu Benešovou, DiS., vedoucí Provozu stravování na tel. čísle: 588 442 002 Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené, 3 dny nenárokového zdravotního placeného volna, příspěvek na penzijní připojištění, cafeteria systém, příspěvek na stravování,
21 300 Kč
Detail nabízené práce