Nejdříve tam před pátou ráno havaroval osmatřicetiletý řidič automobilu Volkswagen Candy.

"Nepřizpůsobil rychlost jízdy aktuálnímu stavu vozovky a klimatickým podmínkám. Dostal smyk a vyjel mimo silnici, kde zůstal stát. O chvíli později na stejném místě havaroval i čtyřiapadesá­tiletý muž s červeným vozidlem Ford Fiesta. Jeho auto také dostalo smyk, vyjelo mimo vozovku a střetlo se s již nabouraným Volkswagenem Candy. Společně pak na místě čekali na příjezd policie," popsal nehodu krajský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Při šetření příčin této havárie k místu nehody prudce přijela osmatřicetiletá řidička tmavého automobilu automobilu Ford Fiesta.

Také ona však dostala smyk a narazila do odstaveného volkswagenu.

Utrpěla těžké zranění a byla převezena do olomoucké Fakultní nemocnice.

„V době, kdy této ženě byla poskytována první pomoc havaroval na stejném místě jednatřicetiletý cizinec s vozem BMW. Po smyku narazil do středových svodidel, přejel přes celou šíři vozovky a v odstavném pruhu se střetl se zaparkovaným automobilem dopravních policistů, kteří nehodu prošetřovali," dodal Bednařík.

Celková škoda na automobilu Volkswagen Candy dosáhla 95 tisíc korun, na červeném Fordu Fiesta 60 tisíc korun, na tmavém Fordu Fiesta 120 tisíc korun, na voze BMW 70 tisíc korun a na automobilu dopravních policistů 50 tisíc korun.

„Další škoda vznikla také na poškozených svodidlech a dopravním značení. Jedná se o 15 tisíc korun," poznamenal Bednařík. Nikdo jiný kromě řidičky Fordu Fiesta při nehodě nebyl zraněn. Policisté nehodu stále vyšetřují.