„Znalecké zkoumání potvrdilo, že byl mladík pod vlivem alkoholu a jiných návykových látek. Případ tedy odložíme, protože se v této věci nejedná o podezření z trestného činu,“ uvedla přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Jednatřicetiletý cizinec se zřítil do nejhlubší zatopené jeskyně světa zřejmě vlastní neopatrností. Otvor s prudkými srázy je totiž obehnán zábradlím.

Zraněného se snažil zachránit hasič se speciálním lezeckým výcvikem, který se spustil do útrob propasti. Muži už ale nebylo pomoci a na následky vážných poranění zemřel.

Podle policie, která na místě zdokumentovala tragickou událost, vše nasvědčuje tomu, že byl muž neopatrný, nebo příliš riskoval. Posudky znalců nyní prokázaly, že dalším viníkem byl alkohol v kombinaci s návykovými látkami. 

Kolem Hranické propasti je zábradlí. Podle turistů je zabezpečení rokle postačující. Kdo zbytečně neriskuje, tomu se podle návštěvníků nemůže nic stát.
Do Hranické propasti spadl člověk, na místě zemřel
Nehoda u Daskabátu
Opilý mladík v seatu napálil do betonové skruže
Policisté hledají tuto ženu, která přistoupila 17. dubna k bankomatu krátce poté, co si z něj důchodkyně zapomněla vzít pět tisíc korun.
Policisté hledají tuto ženu, může být důležitou svědkyní. Neznáte ji?