Na pódiu se od 17 hodin vystřídají přední rockové kapely včetně Dogy, Limetalu nebo Komunálu.

„Rozhodli jsme se, že si dáme několik sezon odpočinkových. Chceme nabrat sílu, vrátit se s vylepšenou dramaturgickou koncepcí a také se podívat na festival s větším odstupem. Loučení ale nebude smutné. Pozvali jsme kapely, které máme rádi,“ říká pořadatelka akce Karla Vlasáková.

Headlinerem festivalu bude rocková kapela Doga, která přiveze novou show a nový program.

„Doga staví na přímočarém rocku a pódiovém projevu svého frontmana, charismatického Romana ‘Izziho‘ Izaiáše. Nezbytným doplňkem jejich show je spousta pódiových rekvizit,“ říká Vlasáková.

Dalším lákadlem bude Limetal, který v Hranicích představí nové album Znamení. Navíc si vyzkouší i nový program, který předvede jako host nadcházejícího turné skupiny Kabát.

Na pódiu Rockových Hranic se představí také Ahard, hranický Inhibitor nebo Komunál, který před časem oslavil dvacet pět let své existence. Ku příležitosti svého výročí vydala skupina novou desku s trefným názvem 25 ran bičem.

Vstupenky jsou k dostání v restauraci Stará střelnice a v síti Ticketportal. Lístek v předprodeji přijde na 290 korun, v den koncertu na 350 korun. Děti do 150 centimetrů a držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma. 

Žesťový soubor ZUŠ Hranice. Ilustrační foto
Muzejní noc: Hranice nabídnou výstavy i koncerty
Taťánafest 2 na Staré střelnici v Hranicích
TaťánaFest rozezněl Starou střelnici, zazpívala i Lenka Dusilová