ZDE najdete odpovědi, na které jste se ptali 

Vizitka

Zdeněk "Hrach" Hrachový - kapelník a manažer známé vizovické kapely Fleret. Stál u samotného zrodu hudební formace. Je autorem hudby k většině písní. Hraje na kytaru, dvanáctistrunnou kytaru, mandolínu, fujaru a zpívá. Narodil se v květnu roku 1961. První album vydal Fleret v roce 1989 a to s názvem Sbohem galánečko. Zatím posledním je předloňské O krásách Valašska.

Hudební styl a zvuk této kapely je zcela originální, nezaměnitelný a rozpoznatelný, v lidových písních, ale i v muzice rockové. Flereti dokážou v současnosti svým radostným a spontánním muzikantstvím rozezpívat a roztancovat mnohatisícové publikum. Tuto kapelu si dokonce pozvala britská rocková legenda Jethro Tull k hostování na World Tour 97´. Spolupracuje s Jarmilou Šulákovou, se Zuzanou Lapčíkovou, Vlastou Redlem, se skupinou Buty i s Věrou Špinarovou.

Regionální a lidové kořeny Fleretu jsou patrné i z nástrojového obsazení: housle, fujar, klarinet, flétny, mandolina. Rockový vliv je nástrojově zastoupen elektrickými kytarami a bicími nástroji.