Několikanásobná zlatá slavice zazpívá ve Sportovní hale Univerzity Palackého a na pódiu rozhodně nebude sama.

Na jejím tradičním předvánočním turné s názvem Bílé Vánoce 2014 ji i letos doprovodí klavírista a skladatel Petr Malásek, pěvecký sbor a svátečním slovem koncert uvede římskokatolický kněz Zbigniew Czendlik.

Během turné, které čítá dvacet koncertů po České republice i Slovensku, ji doprovází také zpěvák Kamil Střihavka, který nebude chybět ani v Olomouci.

„Tento rok se mnou pojede na turné opravdový ,Ježíšek'. Vlastně Ježíšek muzikálový. Jeho Jesus Christ Superstar je pro mě něčím nezapomenutelným. Těším se na něj a jsem přesvědčená, že mojí volbou budou nadšení i naši diváci," řekla o Kamilu Střihavkovi zpěvačka Lucie Bílá.

Na koncert můžete s Deníkem zdarmaDvě vstupenky na koncert zpěvačky Lucie Bílé, který se uskuteční v pátek 19. prosince 2014 od 19.30 ve sportovní hale Univerzity Palackého v Olomouci, jsou připraveny pro každého, kdo si objedná celotýdenní předplatné Olomouckého deníku na jeden rok.
Počet vstupenek je omezený, takže si pospěšte s objednávkou.

A jak si Deník předplatit? Je to jednoduché. Stačí, když objednávku Deníku se svojí adresou a telefonním číslem zašlete na e-mailovou adresu: abo.olomouc@denik.cz.
Bližší informace získáte u Petry Šmídkové na telefonu 602 768 925 či na e-mailu: petra.smidkova@denik.cz.

Mozart i Rolničky

Pro koncert, z něhož dýchá láska, klid a kouzelná atmosféra blížícího se Štědrého dne, vybrala zpěvačka společně s klavíristou Petrem Maláskem sestavu celosvětově nejúspěšnějších songů.

„Není nikdo, s kým se cítím na jevišti tak opravdově, jako s klavíristou Petrem Maláskem. Od prvního do posledního tónu jsme jedna bytost, jedna umělecká duše a jen s ním můžu lidem říci, co cítím, co mě trápí, co mě dělá šťastnou. Už proto naše společné koncerty zbožňuji," řekla ke spolupráci s Petrem Maláskem zpěvačka.

Posluchači se tak mohou těšit například na Schubertovo Ave Maria, Mozartovo Adeste Fideles a hudební svátky doprovodí také tradiční Rolničky, Amazing Grace nebo Little Drummer Boy.

Před zítřejším olomouckým koncertem vystoupí Lucie Bílá v rámci turné ještě dnes ve sportovní hale v Kunovicích a poté v sobotu ve Zlíně.

V Olomouci si Bílé Vánoce 2014 s Lucií Bílou fanoušci vychutnají v pátek 19. prosince ve sportovní hale Univerzity Palackého od 19.30.