Večer s hudbou i překvapením se odehraje 9. května od 19. 30 hodin.

První květnový host talkshow Stanislav Bernard je majitel rodinného pivovaru a také spoluzakladatel Nadačního fondu proti korupci.

„Ten se snaží upozorňovat na podezření z možné korupce. Stanislav Bernard je pro mě příkladnou ukázkou podnikatele, který si vybudoval jméno a prestiž na základě opravdové práce, které věří a kterou skvěle dělá," uvedl moderátor pravidelného pořadu v Divadle hudby David Hrbek.

Večerem tak bude poletovat pivo a korupce.

„A máme tak dvě velká témata na celý večer," doplnil Hrbek, který do své talkshow pravidelně zve také formaci Loco Poco.

Ta navíc vždy přijde s něčím novým.

„Často během rozhovorů voláme jako překvapení pro hosta i pro diváky nějaké další významné osobnosti, s níž pak společně vedeme několikaminutový rozhovor. Doufám, že se nám podaří i na bernardovský večer někoho zajímavého získat. Právě se s tajemným hlasem z telefonu domlouvám, a jestli to vyjde, bude to skutečné překvapení," uvedl Hrbek.

Stanislav Bernard se narodil v Opavě a v Žilině vystudoval Vysokou školu dopravy a spojů. Později založil rádiovou stanici, je spolumajitelem a generálním ředitelem rodinného pivovaru, založil Nadační fond proti korupci.