Urbano latino festival si skvěle užil stejně jako stovky dalších lidí, kteří přišli do olomouckého S-klubu v pátek 5. května ochutnat latinskoamerickou kulturu, poslechnout si hudbu plnou vášně a zatančit si ve svůdných až eroticky nabitých rytmech.

„Hrozně mě baví taneční workshopy, je to super inspirace. Naučíte se nové pohyby. Ve skupině se lidé míň bojí, jsou víc uvolnění, a pak i odvázaní. Hudba a tanec uvolní pánev, a pak se člověk i líp seznamuje,” smála se Lenka, která Latino v Olomouci navštívila podruhé.

Běžecká akce Barvám neutečeš v olomouckých Smetanových sadech
Barvám neutečeš! Tisíce běžců zaplnily olomoucký park

Uchvátili ji karnevaloví tanečníci z Brazílie Eduardo Diego a Shirlei Alves.

Brazilský karneval, latino show světového formátu s Rodry-Gem, Dj Lazaro se svými karibskými rytmy z Kuby a program dalších skvělých hudebních a tanečních hostů dohromady vytvořili nezapomenutelný latinskoamerický večer a zavalili Olomouc lavinou vzrušujících emocí.

„Letos je to fakt nabité, já bych chtěl poděkovat Olomouckému kraji, že akci finančně podpořil, abychom mohli přinést lidem tak velkolepý program. Už teď se těšíme na příští ročník,” řekl spolupořadatel festivalu a ředitel agentury Forsberg Marek Berger. 

Traktor Cup na hodech v Krčmani
Traktor Cup bavil na hodech v Krčmani, letos asi naposledy
Odemykání točny - zahájení sezony v Muzeu ČD v Olomouci
V Olomouci odemkli točnu, železniční muzeum otevřelo