„Chvilku jsme si vykládali, vyjasňovali jsme si to, něco řekli oni, něco my, ale bohužel oni to nikdy nezmění… Je to jejich věc, jsou pány situace a pány celého zápasu, já ne,“ komentoval vypjaté momenty šestatřicetiletý bek.

První sporná situace přišla v 54. minutě, kdy sudí uznali gól hostů. Co se tam stalo, že jste protestovali?
No, nevím… Jeden rozhodčí signalizoval faul, protože tam protihráč píchal do gólmana, druhý zase řekl, že byl volný puk… Měli rozpor sami mezi sebou a rozhodli to v náš neprospěch, to nás hodně rozčílilo.

Vám naopak za minutu branku Holce do odkryté branky, kterou úmyslně posunul gólman Bartošák, neuznali.
Vysvětlili nám to tak, že ten gól může platit i do posunuté brány, ale jen tehdy, když hráč vystřelí dřív, než dojde k jejímu vychýlení. To si myslím, že nebylo, šlo to vidět. A nájezd by byl jen v tom případě, kdyby se to stalo v posledních dvou minutách utkání.

HC Olomouc vs. HC Vítkovice
Mora stále bez bodu, prohrála i dramatickou domácí premiéru

Nicméně souhlasíte, že utkání jste si prohráli dříve?
Můžeme být naštvaní i na sebe, protože jsme měli až moc vyloučených. Tam se to zlomilo. Nejdřív jsme byli jasně lepší, pak jsme inkasovali a už nám to nešlo. Pak jsme sice vyrovnali, ale vzápětí dostali na 1:2, což se nám stalo i v Chomutově. To jsou naše chyby, nikoho jiného. Musíme si to pohlídat a více se koncentrovat.

Po dvou duelech máte nula bodů. Co s tím?
Nic, pamatuju si, že jsme taky v minulých sezonách prohráli první dva zápasy, ale sezona pak nebyla nejhorší. Ještě toho máme hodně před sebou, musíme se dívat dopředu. Dá se vyhrát s každým.

SK Sigma Olomouc - SK Slavia Praha 1:1
To si děláte pr*el?! soptil slávista Škoda v Olomouci