Otazník však visí nad pokračováním Juraje Mikúše. Slovenský vicemistr světa v Olomouci restartoval kariéru po dvouleté zdravotní pauze a dařilo se mu nad očekávání dobře. Ve 33 zápasech nasbíral loni 22 bodů, v lednu se však opět zranil, tentokrát v horní části těla.

Pokračování v Olomouci je nejisté, spekuluje se o Mikúšově odchodu do Zlína. Ani jeden z klubů zatím tuto zprávu nepotvrdil.

Na Velký pátek vedení hokejového klubu PSG Zlín potvrdilo návrat hokejového obránce, olomoucké odchovance Davida Noska, který se tak do Zlína vrací po sedmi letech.

„David podepsal s naší organizací víceletou smlouvu. Jedná se o ostříleného beka s velkými zkušenostmi z extraligy. Určitě bude jedním z pilířů zadních řad,“ potvrdil sportovní manažer PSG Zlín Jiří Šolc.

Nosek poslední čtyři sezony strávil v Třinci. Naposledy ambiciózní a bohatý klub nestačil ve čtvrtfinále na Chomutov.

„Po vypršení smlouvy v Třinci se mé kroky ubíraly k návratu do Zlína. V minulosti jsem tady hrál dlouhá léta, dobře poznám zdejší prostředí a mám to blízko domů do Olomouce. Prvořadou volbou byl právě Zlín. Jednání byla vstřícná, korektní a bez problémů jsme se domluvili na spolupráci,“ pochvaloval si pro klubové webové stránky 36letý zkušený bek, který slavil ve Zlíně historický titul na jaře roku 2004 a dalších šest let oblékal žlutomodrý dres.