Mora na severu Čech vyhrála 3:2, a tak byl slovenský útočník pozitivně naladěn. „Jsem spokojený za celý tým i s vlastní hrou," hodnotil liberecký zápas.

Zuzin na Hanou v létě přišel jako posila, ale místo v extraligovém týmu nemá jisté. 
V extralize odehrál devět utkání a v první lize za Třebíč osm.

„Určitě se ale neuspokojím a budu makat dál, abych zůstal v týmu. Doufám, že se mi to bude dařit," věří mladý útočník.

Pokud zůstane v extraligovém kádru, může doufat 
i v pozvánku do slovenské reprezentace, za niž vloni odehrál devět zápasů. „Hlavně se chci soustředit na dobré výkony v klubu. Co bude dál, ukáže až čas. Chci hlavně hrát v Olomouci a dokázat trenérům, že si místo zasloužím," uvedl Zuzin.

Ve středu naskočil do útoku s Jakubem Hermanem 
a Markem Lašem. Žádné sehrávání nebylo znát, tato trojice byla velmi nebezpečná. „Spolupráce byla super. Dobře jsme bruslili, dávali jsme si puky. Je ale stále co zlepšovat," uvědomuje si.

Slovenský reprezentant nastupuje na místě Erika Hrni, který se zařadil mezi elitní extraligové střelce. Nabízí se tedy srovnání obou hráčů.

„Jednoduché to nebude. Doufám, že se s tím vyrovnám a dokážu trenérům, že jsem schopen předvádět dobré výkony. Věřím, že se bude dařit celé pětce i týmu a budeme vítězit," přeje si Zuzin.

V pátek olomoučtí hokejisté doma vyzvou Spartu a nemusejí být bez šancí. „Ještě jsem proti nim nehrál. Pro mě to bude nová zkušenost. Na zápas se ale určitě těším. Přijde hodně fanoušků, zápas bude vyhecovaný. Doufám, že se nám bude dařit," okomentoval nejbližšího soupeře.

Mora k duelu s extraligovým favoritem nenastupuje 
v roli ustrašeného nováčka, ale týmu, kterému se momentálně nadmíru daří. „Sezonu jsme začali dobře a daří se celému mužstvu. Dokážeme porážet i silné soupeře. Žádný tlak tím ale na sebe nevytváříme," pochvaluje si Zuzin pohodovou atmosféru.