Za jídlem 20.6.2022 17 Recepty se mají šířit, aby udělaly radost, říká foodblogerka Markéta Chovancová S vařením a pečením Markéta Chovancová začala, až když měla vlastní domácnost. Dnes oblíbenou…
Za jídlem 20.6.2022 Péřová buchta: Sázka na jistotu, která potěší rodinu i návštěvu Jednoduchá buchta na plech s pudinkem a smetanou je ten typ dezertu, který chutná snad úplně všem…
Za jídlem 19.6.2022 13 Jahodové šílenství. Oblíbené ovoce chutná v panna cottě i v knedlících Léto s sebou přináší příjemných věcí - a dozrálé ovoce je jednou z nich. Snad nic nechutná…
Za jídlem 14.6.2022 Recept na trhací chlebíček. Skvělý je třeba s medvědím česnekem Trhací chlebíček není obyčejnou přílohou. Ať ho potřete a posypete čímkoliv, vždy bude chutnat…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 8.6.2022 Oběd hotový za pár minut: Červené curry s kuřecím masem a zeleninou Chcete něco chutného, ale co bude uvařené za chvíli? Přesně toto je dnešní recept, do 20 minut…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 3.6.2022 6 Spisovatelka spojuje cestování a jídlo. Inspirací ke knize jí byla i svíčková Britská bestsellerová spisovatelka Julie Caplinová miluje cestování a dobré jídlo a obě témata…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 31.5.2022 Kuřecí prso jinak? Netradiční chuť dodá receptu medovo-citronová omáčka Dochází Vám inspirace, co vařit? Tento recept si zamilujete - je snadný, rychlý a skvělý. Pokud…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 24.5.2022 Recept na těstoviny s kuřecím masem. Pokrm ochutí sýrová omáčka i zelenina Těstoviny, v našem případě penne, se hodí k obědu i k večeři. Díky masu, zelenině a sýrové omáčce…
Za jídlem 22.5.2022 Kousek přírody na talíři. Mechový dort přenese jaro i domů Zelený korpus, čerstvé ovoce a krém na způsob čokoládového Pribináčku - tak vypadá ideální jarní…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 17.5.2022 4 Japonské miso dokáže v kuchyni opravdové divy. Vyzkoušejte osvědčené recepty Pokud vás někdy při vaření pronásleduje pocit, že jídlu „něco“ chybí, vsaďte vařečku na to, že je…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 15.5.2022 Recept na koblihy pečené ve fritéze a plněné marmeládou. Výsledek stojí za to Koblihy patří k oblíbeným pochoutkám dětí i dospělých. Pro zpestření chuti lze do marmelády…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 10.5.2022 Recept na rychlý oběd: Ragú se žampiony a kuřecím masem Hledáte recept, který je jednoduchý, rychlý a chuťově vynikající? Tak rozhodně vyzkoušejte…
Za jídlem 9.5.2022 Láska na první pohled? Tajemná mučenka s jizvami Krista Nejlepší marakuju v životě mi nabídli přátelé, u kterých jsem pobývala na Seychelách. Tyhle…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 7.5.2022 Recept na bezmasou pochoutku: Květákové placičky a bylinkové brambory Květákové placičky jsou skvělé, jednoduché. A tyto pečené navíc i zdravé.
Čtenář reportér Poslat příspěvek 30.4.2022 Recept na zapečené těstoviny s uzeným masem. Ideální na oběd i večeři Klasika, která nikdy neurazí a vždy zcela jistě nasytí. Dobrou chuť!
Za jídlem 29.4.2022 Osm skvělých rad, jak nechat změknout máslo Někdy se rozhodneme péct na poslední chvíli, jindy zkrátka zapomeneme a máslo odpočívá v lednici.…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27.4.2022 Máslové palačinky, kterým neodoláte. Recept je snadný a výsledek úchvatný Snadným receptem zaženete chuť na něco sladkého i potěšíte nečekanou návštěvu. Finanální zdobení…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25.4.2022 Gnocchi à la carbonara. Oběd, který máte hotový za 15 minut Hledáte recept na jídlo, které je rychle hotové a nasytí i vícečlennou rodinu? Těstovinami nikdy…
Za jídlem 24.4.2022 21 Kuře není žádná nuda. Nové rady promění jídlo za 100 korun v delikatesu Přestože do gastronomického byznysu vstoupil Vojtěch Václavík v náročné době, jeho podniky dnes…
Za jídlem 20.4.2022 VIDEO: Patří chřest do ledničky? A jak poznat kvalitní kus? Pěstitel radí Sezona českého chřestu začala. Oblíbená pochoutka – dříve označovaná za buržoazní zeleninu – se…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 20.4.2022 Chystáte oslavu? Vyzkoušejte chutné jednohubky s uzeným lososem Máme pro vás inspiraci na pohoštění při narozeninových oslavách či na zahradní party. Jednohubky…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 19.4.2022 6 Cukrářská výzva: Tartaletky, které obdivují i v televizi „Tartaletka, nebo košíček? Jaký je mezi nimi vlastně rozdíl? Někdo rozlišuje podle velikosti,…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 14.4.2022 14 Mazanec třikrát jinak. Pochutnají si i alergici Mazanec k Velikonocům neodmyslitelně patří. Máme pro vás tři netradiční recepty, jak lze tuto…
Za jídlem 12.4.2022 6 VIDEO: Proč nevracet nanuky do mrazáku a jak poznat dobrou zmrzlinárnu Za zmrzlinou se sem sjíždějí lidé z celé České republiky. Malá cukrárna v Mimoni na Liberecku je…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 10.4.2022 Recept na salát s kuřecím prsem. Je vydatný a překvapí chutí Takový salát může být i zajímavým a vydatným jídlem. Salát a zelenina jako odlehčení, maso jako…
Za jídlem 4.4.2022 6 (Ne)vinné okénko: O Vlašáku z Pálavy Z vyprahlých kopců Pálavy dýchá atmosféra Středomoří a říká se, že na zdejších kopcích pěstovali…
Za jídlem 4.4.2022 12 VIDEO: Jak v obchodě poznat dobře upečený chleba Každý člověk v České republice sní ročně asi 40 kilogramů chleba. Jeho kvalita se však liší…
Za jídlem 4.4.2022 6 Špalda byla dříve zakázaná, nyní Češi objevují její unikátnost Popularita prastaré odrůdy obilí začala upadat už od počátku 20. století. O poslední hřebíček do…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 4.4.2022 Tagliatelle s růžičkovou kapustou. Dobře vypadají, ještě lépe chutnají Pestrobarevným pokrmem potěšíte nejen chuťové buňky. Toto jídlo zvládne uvařit nejpíš každý,…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 3.4.2022 4 Snadné a rychlé vaření. Recepty, které zvládnete do půl hodiny Někdy nemáme čas na vyváření, to ale není důvod, proč bychom neměli skvěle jíst. Podle našich…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 29.3.2022 Kuře s houbovou omáčkou. Vynikající recept pro milovníky hub Kuře a houbová omáčka, to je skvělá kombinace. Já tentokrát použil lišky, ale můžete použít i…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27.3.2022 Recept na koblížky bez kynutí. Příprava je snadná, výsledek skvostný Máte chuť na něco sladkého? Stačí připravit ingredience a pustit se do práce, tyto koblížky máte…
Za jídlem 26.3.2022 7 Chutně a bez lepku. Čtyři úchvatné recepty, které lze jíst i při dietě Část populace vytáhla do boje proti lepku s cílem zhubnout či si vylepšit kondici. Pak tu máme…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 24.3.2022 Kynuté borůvkové knedlíky: recept podle Markéty Chovancové Co byste řekli na kynuté knedlíky s borůvkami, které milují snad všichni?
Čtenář reportér Poslat příspěvek 23.3.2022 Jak na vepřové špízy s pečenými bramborami a majonézou Masu v kombinaci se zeleninou na jedné špejli neodoláte. Grilované nebo pečené, určitě si…
Za jídlem 22.3.2022 5 Úspěšné znovuzrození. Únětický pivovar je malý, ale silný První zmínka o výrobě chmelového moku v Úněticích nedaleko Prahy pochází z roku 1557. Ve starých…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 18.3.2022 Recept, který překvapí chutí: Těstoviny s česnekovou omáčkou a kuřetem Pokud máte rádi těstoviny, tak tohle je vynikající kombinace, kterou musíte vyzkoušet.
Čtenář reportér Poslat příspěvek 14.3.2022 DENÍK PRO DOBROU NÁLADU Čokoládové truffles. Na tuhle dobrotu stačí dvě ingredience Co je na tomto receptu nejtěžší? Čekat, až se smíchané suroviny vychladí, aniž byste ujídali.…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 12.3.2022 Vepřová panenka. Rychlý oběd, který si dá každý rád Vepřová panenka s hranolky a zeleninou na másle umí zpříjemnit den.
Za jídlem 8.3.2022 2 Jak připravit holandský řízek: Videonávod, s nímž to zvládne každý Klasika, která nesmí chybět v žádné poctivé české kuchyni, to je holandský řízek. Umíte ho…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 7.3.2022 Spaghetti bolognese. Recept, který si zamilujete Špagety jsou v kuchyni vítané. Nejenže dokonale nasytí a pochutnají si na nich děti i dospělí,…
Za jídlem 7.3.2022 6 KVÍZ: Co víte o pivu? 15 z 15 dají jen opravdoví znalci zlatavého moku Pivo je bezesporu českým národním nápojem a v jeho konzumaci patříme ke světové špičce. Otestujte…
Za jídlem 6.3.2022 2 Vynikající palačinky naslano: Skvělý videonávod, díky němuž to zvládne každý Kdo by nezbožňoval palačinky?! Mají je rády děti a pochutnají si na nich s radostí i dospělí.…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 5.3.2022 Pudingoš si zamilujete. Recept na víkendovou dobrotu je bez kynutí Jestli jste přemýšleli, co upéct o víkendu, tak teď už to víte. Pudingoš je bez kynutí a…
Za jídlem 4.3.2022 2 Bramborová kaše bez šťouchadla: Dokonalý videonávod, jak ji dělaly naše babičky /VIDEO/ Věděli jste, že bramborovou kaši můžete vykouzlit během pár okamžiků, i když právě nemáte…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 28.2.2022 DENÍK PRO DOBROU NÁLADU Recept na ideální snídani: Chia pudink s kokosovým mlékem Tuto lahodnou snídani si předchystáte už večer, stačí smíchat semínka s mlékem a dát do ledničky.…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 27.2.2022 I ovesné vločky lze ale proměnit v gastronomické nebe Využití ovesných vloček v kuchyni je opravdu hodně široké. Fantazii se meze nekladou. A ve…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 25.2.2022 Recept nejen pro chlapy: Guláš s bramboráčky Aby byl hovězí guláš skvělý, musí být cibulový základ vážně tmavý.
Čtenář reportér Poslat příspěvek 23.2.2022 Chuťovka na party: Šneci z listového těsta se slaninou a sýrem Tato chuťovka je ideální pro pohoštění návštěvy, hodit se může i na výlet třeba do přírody.
Za jídlem 22.2.2022 Zabijačkové recepty moc zdravé nejsou, o to lépe ale chutnají Proč si jednou za čas nedopřát pochoutky, nad kterými se vám budou sbíhat sliny a po kterých si…