Vinař Oldřich Palička připravuje révu, aby se mohl těšit dobrou úrodou. (22.2. 2020)
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová
Náčiní potřebné pro provedení zimního řezu vinné révy. (Odrlice 22.2.2020)
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová
Vinař Oldřich Palička ukazuje, jak správně připravit révu na novou sezonu. (Odrlice 22.2.2020)
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová
Takzvaný řez na očko. (Odrlice 22.2. 2020)
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová
Vinná réva přichystaná na novou sklizeň. (22.2. 2020)
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová
Réva po zimním řezu. (Odrlice 22.2. 2020)
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová
Vinař Oldřich Palička připravuje révu, aby se mohl těšit dobrou úrodou. (22.2. 2020)
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová
Koňský hnůj slouží nejen jako zdroj živin pro vinnou révu, ale zadržuje vláhu a brání růstu plevele. (Odrlice 22.2. 2020)
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová
Vinař Oldřich Palička připravuje vinici na novou úrodu. (22.2. 2020)
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová
Vinař Oldřich Palička připravuje vinici na novou úrodu. (22.2. 2020)
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová
Koňský hnůj slouží nejen jako zdroj živin pro vinnou révu, ale zadržuje vláhu a brání růstu plevele. (Odrlice 22.2. 2020)
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová