Zdroj: archiv restaurace Drápal
Zdroj: shutterstock.com
RIB–EYE steak (vysoký roštěnec) s grilovanou paprikou a rajčátky
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
RUMP–steak (hovězí zadní) s opečenými francouzskými bramborami Ratte
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
KNUCKLE (kýta ořech) s grilovaným lilkem, cuketou a chřestem
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
FLANK–steak (hovězí pupek) s restovanými fazolkami na slanině
Zdroj: DENÍK/Luboš Jeníček
Aféra s polským hovězím masem znejistěla zákazníky
Zdroj: Deník / Radek Strnad
Hovězí v olomouckém řeznictví
Zdroj: Deník / Daniela Tauberová
Příprava hovězího steaku
Zdroj: DENÍK/Petr Krňávek
Steaky na Běleckém mlýně
Zdroj: DENÍK/Radim Havlík
steak
Zdroj: Deník
Ilustrační foto
Zdroj: Shutterstock
Hovězí steak
Zdroj: DENÍK/Petr Krňávek
Hovězí maso
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová
Zrající hovězí maso
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová
Zrající hovězí maso
Zdroj: Deník / Helena Zelená Křížová