Před publikem ve Frýdku-Místku jste se již představil v předešlé sezoně, ale to bylo v barvách soupeře.
Máte pravdu. Tady ve Stovkách jsem již hrál v jarní části loňského ročníku za Uničov, ve kterém jsem hostoval, a podařilo se mi tady vstřelit dokonce dvě branky. Nyní jsem na hostování ve Frýdku-Místku a chtěl bych zase střílet góly v jeho barvách. Byl bych rád, kdyby se mi dařilo alespoň tak jako v Uničově, kde jsem skóroval celkem osmkrát.

Dnes jste se trefil hned dvakrát, ale nakonec platila pouze jedna branka…
Ano, ta první byla po super centru ze strany a v prvním okamžiku jsem měl radost i z té druhé. Asistent rozhodčího mi ale odmával ofsajd. No nevím, nevím. Já jsem nabíhal zezadu, ale poslední slovo má přece jen rozhodčí.

V této situaci došlo ke střetu s brankářem Gallou, po kterém jste odkulhal ze hřiště…
Mám nateklé koleno, které si musím ledovat. Doktor mi nařídil tři dny klid a pak by to mělo být v pořádku.

Proč jste se před sezonou rozhodl právě pro Frýdek-Místek? Údajně o vás měla zájem i Břeclav …
Opravdu jsem se mezi těmito dvěma kluby rozhodoval. Ale dal jsem na radu trenéra Látala a nyní jsem tomu rád. Je to skvělý trenér, který poradí a který nedělá rozdíl mezi staršími a mladšími hráči. A co se týká kolektivu, tak skvělou partu jsem nezažil od dob dorostu. Věřím, že takové vztahy tady budou pokračovat i nadále.

Na jak dlouho jste se Frýdku-Místku upsal?
Zatím jsem tady na hostování společně s Vodákem do konce podzimní části a pak se uvidí, co bude dál. Je možné, že zimní přípravu absolvuji v Olomouci s HFK, ale hlavní slovo bude mít pan Dostál, což je předseda a sportovní ředitel olomouckého klubu. Pokud bych se neuchytil v druholigovém základu, ve Frýdku-Místku budu velmi rád pokračovat.

Jaké jsou vaše sportovní cíle?
Je to samozřejmě otázka hlavně zdraví a štěstí. Přál bych si, aby mi to nadále střílelo, což by mi mohlo pomoci dostat se výše. No a pokud by přišla nabídka z ligy, určitě bych neváhal.