Jeho dorážka znamenala srovnání na 1:1 a zajistila tak Hanákům z domácího souboje bod.

„Potom jsme už hráli na tři útočníky, chtěli jsme si vytvořit tlak a to se povedlo," zhodnotil závěr zápasu Adam Varadi, který svoji trefu oslavil tradičním saltem.

Neberete remízu s Mladou Boleslaví na domácím trávníku přece jenom jako ztrátu?
Myslím, že po prvním poločase jsme za bod rádi. Vyrovnali jsme až na konci utkání, takže to ztráta určitě není. Myslím, že pro nás je to vzhledem k tomu, jak se zápas vyvíjel, dobrý bod. Dalo by se říct, že Boleslav měla první poločas a my jsme měli ten druhý. A skončilo to 1:1.

Čím to bylo, že jste první poločas prospali? Měli jste strach, aby se neopakoval scénář ze zápasu v Teplicích a dávali jste si větší pozor na obranu?
Oni na nás vletěli a my jsme to nemohli rozehrát, nakopávali jsme dopředu a hned se nám to zase vrátilo zpátky. Z toho pramenil ten jejich územní tlak. Ale jinak si myslím, že v Teplicích to bylo fiasko a to už se nebude nikdy opakovat. Doufáme v to. Myslím, že dneska jsme svým odhodláním bod doma vybojovali a že se máme od čeho odrazit.

Doklepnutí, typický můj gól

Gól Štohanzla padl z vašeho prostoru. Byla tam chyba?
Trefil to nádherně, ale já myslím, že jsme to měli špatně přebrané. Já jsem vystoupil a asi jsem na tu hlavičku vystupovat neměl. Otevřel jsem mu prostor a pak to trefil krásně.

A co říkáte na vaši pátou ligovou trefu sezony?
To byl stejný gól, jako dal Štohanzl. Taky krásný (smích). Ne, to byl můj typický gól, prostě doklepnutí. Byl tam závar a já jsem to na zadní tyči uklidil do branky. Byl to takový šťastný gól, ale i to se počítá a my díky tomu máme bod.

Spoluhráč Martin Šindelář chvíli před tím vybojoval důležitý míč, který nakonec došel až k vám. Jak jste celou gólovou situaci viděl z vašeho pohledu?
Já nevím, já jsem dal gól a vůbec nevím, jak se to ke mně odrazilo. To jsou ty moje góly.

Změnili jsme to, ale byl to vabank 

Jak se změnilo rozestavení v závěrečných minutách hry, kdy jste se přesunul do útoku?
Hráli jsme na to, abychom vyrovnali, a to se povedlo. Změnili jsme to na tři obránce a na tři útočníky a už to byl takový vabank. Vytvořili jsme si tlak, měli jsme standardky a z toho se nakonec zrodilo vyrovnání.

Nedal jste další trefou trenérovi signál, aby vás z obrany přesunul znovu do útoku?
Mně se vzadu hraje dobře. Mančaft teď potřebuje pravého beka. Ať teď dávají góly mladí, já už jsem na to dost starý (usmívá se).