„Bylo to bojovné utkání, na těžkém terénu. Domácí vedli. My jsme otočili, oni pak vyrovnali," shrnul průběh uničovský kouč.

Orlová vedla už od páté minuty zásluhou Tomáše, který poslal hlavou do sítě centr Kopela.

Uničov kontroval krásnou Vasiljevovou ránou z pětadvaceti metrů přímo do šibenice.

I druhá uničovská branka byla parádní. Krč si zpracoval zdánlivě ztracený míč a z úhlu přeloboval patou brankáře.

„Měli jsme pak ještě příležitost zvýšit na 3:1. Stříž s Krčem šli dva na jednoho, ale nevyřešili situaci správně. Kdybychom zvýšili, asi by to byl jiný zápas," litoval Navrátil.

Orlová tak po necelé hodině hry vyrovnala na konečných 2:2. Skoupý prodloužil hlavou pas Limanovského.

„Domácí chtěli vyhrát za každou cenu. Bylo to patrné i z některých nepěkných tvrdých zákroků, ale to k fotbalu patří. My bod bereme," řekl kouč Uničova.

Snad i pod dojmem toho, že jeho tým dohrával v deseti. Osm minut před koncem byl vyloučen Stříž. „Po standardce špatně zpracoval míč. Soupeř šel do brejku a on pak ve snaze napravit chybu šel do skluzu a fauloval. Sice tam byli ještě další hráči, ale rozhodčí to posoudil jako rovnou červenou," dodal uničovský trenér.

FK Slavia Orlová-Lutyně – SK Uničov 2:2 (1:2)

Branky: 5. Tomáš, 59. Skoupý – 16. Vasiljev, 37. Krč. Rozhodčí: Tomanec – Ogrodník, Ondráš. ŽK: Juřátek, Nuc, Krč (vš. U.). ČK: 82. Stříž (U.). Diváků: 52.

Orlová: Pacanovský – Kaizar, Skoupý, Schroner (60. Uher), Fiala (76. Panák), Kopel, Limanovský, Knötig, Tomáš, Klimas, Jovanovič. Trenér J. Jadrný.

Uničov: Uvízl – Nuc, Řehák, Vejvoda, Koutek – Jeřábek (87. Kasal), Konečný, Juřátek, Vasiljev (90.+1 Schvarz) – Krč (89. Hrubý), Stříž. Trenér: Jiří Navrátil.