Jediným týmem, který vyrazí ven, je Prostějov. Vedoucí tým tabulky ve středeční dohrávce s přehledem porazil béčko Baníku Ostrava, na jaře ztratil body pouze za remízu na půdě Zábřehu a v neděli ve Žďáře nad Sázavou si rozhodně dobrý vstup do jara nechce nechat pokazit. Zvlášť, když Ždáru pořadí třetí ligy uzavírá. Ale pozor! Na jaře už doma překvapil Kroměříž a proti prostějvským hvězdám nemá co ztratit.

Prostějovské středeční vítězství sesadilo z první příčky Třinec, který se v neděli předvede v Uničově. Slezané ztrácejí dva body, ovšem mají jeden zápas k dobru. Pokud si dobrou výchozí pozici chtějí udržet, musejí na půdě Uničova vyhrát.

Tým trenéra Zdeňka Strouhala ale nedá kůži lacino. Na jaře ještě Uničov nedostal gól.

„Ale moc branek jsme ani nedali," usmíval se Strouhal po středeční výhře 1:0 nad rezervou olomoucké Sigmy. „Samozřejmě nás potěší každé čisté konto, zvlášť proti tak kvalitnímu soupeři, jako je Sigma. S Třincem to ale bude zase jiný zápas," ví dobře.

V Uničově se hraje v tradičním nedělním čase od 10.15.

Ve stejnou dobu nastoupí i olomoucké béčko proti Břeclavi. Ta obvykle patří k lepším týmům MSFL. Zatím jí patří čtvrté místo, ovšem nejlepší trojka už má pod sebou znatelný bodový polštář.

Doma hraje v neděli od 16 hodin i Sulko Zábřeh. Ukázat se jeho příznivcům přijede béčko Baníku Ostrava.