Fotbalisté z Hané hostí v sobotu od 18 hodin pražskou Slavii a vstupenky jdou zatím v předprodeji na dračku způsobem, který láme rekordy.

„V předprodeji v síti Ticketportal byl třikrát překonán dosavadní rekord, vstupenky solidním tempem mizí i ve Fanshopu na Andrově stadionu,“ informoval za SK Sigma Olomouc tiskový mluvčí Petr Pelíšek.

Kouč Hanáků Václav Jílek si pochvaloval po minulém utkání se Zbrojovkou Brno atmosféru v hledišti, návštěva 4815 diváků už byla v předprodeji překonána a lístky dál mizí.

Fotbalovým fanouškům tak klub doporučuje zajistit si vstupenku s předstihem.

Martin Zapletal při "křížové" akci v prodejně Lidl
Muž v taláru křižoval v Lidlu zákazníky. Kvůli umazaným křížům

Některé sektory už jsou vyprodány a tak dřívější nákup přinese pochopitelně větší výběr zbývajících míst.

„Pokud se chystáte na fotbal a ještě nemáte lístek, kupte si ho v předprodeji včas, vyhnete se předzápasovým frontám u pokladen,“ přidal další podstatnou výhodu tiskový mluvčí Sigmy.

Zvýšený divácký zájem výrazněji zaměstná dispozice stadionu a pořadatelské služby, pomoct mohou fanoušci dřívějším příchodem na zajímavý duel HET ligy.

„Jestli už vstupenku máte, dojděte na fotbal v předstihu, počítejte s tím, že vchody na stadion nemají, to v žádné fotbalové aréně, takovou kapacitu, aby stihly odbavit několik tisíc diváků během pěti deseti minut,“ dodal Petr Pelíšek.

Vstupenky jsou v prodeji jako obvykle v klubové prodejně Fanshop na Andrově stadionu, ta má otevřeno ve všední dny od 10 17 hodin.

Lístky si také můžete zakoupit v síti Ticketportal. Zde jsou dvě možnosti jak si koupit lístek na zápas SK Sigma Olomouc. Buď navštívíte některou z kamenných poboček Ticketportalu, nebo si můžete lístek zaplatit přes internet a sami doma vytisknout. 

Hráči prvoligové Sigmy navštívili trénink žáků v Dolanech
Sigmáci místo volna trénovali žáky v Dolanech
Hokejisté Olomouce přivítali fanoušky na autogramiádě v obchodním centru
Velká fronta na podpisy Kohoutů. Byli jste pro autogram?