„Vzhledem k tomu, že jsme nezvládli doma zápas s Bohemians jsme chtěli udělat všehcni prot to, abych nějaký bod z Mostu přivezli. Upozorňovali jsme tým na to, jak budou domácí hrát, tak se nám dvacet minut nedařilo soupeře dobře hlídat. A nedostali jsme se do hry,“ řekl trenér Sigmy Martin Pulpit.

Sigma nepředvedla ideální výkon, přesto několik šancí měla. Skórovat mohli Petr, Hubník a Onofrej.

„My jsme si vytvořili nějaké šance, ale domácí dali branku po standardní situaci. Nakonec se nám z ní podařilo skorovat také. Uhráli jsme bod, takže před zápasem se Spartou můžeme být klidnější,“ podotkl Pulpit. „S bodem musím být spokojený,“ dodal.

„Samozřejmě nejsem spokojený. Měli jsme vyhrát, měli jsme proměnit šance,“ řekl trenér Mostu Robert Žák.

Osm utkání už Olomouc nevyhrála. „Sice nevyhráváme, ale ani neprohráváme. Dostáváme minimum branek, musíme jít dál a zlepšit se konečně v ofenzivě,“ řekl Pulpit.

V základní sestavě se objevil Brazilec Melinho. Moc se mu ale nedařilo, tentokrát žádnou tutovku svým spoluhráčům nevytvořil.

„Chtěli jsme mu dát možnost, aby ukázal svoje kvality. První poločas s ním můžeme být spokojeni. Ale ve druhém se vytratil, měl tam hluché místo, kdy nebyl dvacet minut u míče. Já ho nezatracuju, je to výjimečný hráč,“ podotkl Pulpit.