SK Sigma Olomouc – Hapoel Tel Aviv 0:0

V základní sestavě Sigmy se objevil i Brazilec Rossi, který úterní zápas proti West Hamu nedohrál s nakopnutým kolenem. Jeho zranění nebylo vážné, už ve středu dopoledne mohl trénovat.

Olomoucký tým byl aktivnější, v několika šancích se objevili Šuškavčevič, Hartig nebo Janotka, ale nebyli dostatečně přesní.

Do druhého poločasu kouč Pulpit vystřídal až na Škerleho s Hubníkem všechny hráče. Ani po pauze se na trávníku neobjevil záložník Melinho, stoper Komárek a útočník Petr. Ten nastoupil v 68. minutě místo Hubníka, Melinho a Komárek nebyli stoprocentně zdravotně fit.

„Ale není to nic vážného,“ řekl sportovní manažer Sigmy Augustin Chromý. Stejně jako v první půlce ani ve druhé branka nepadla. Sigmě se ovšem dařila rychlá kombinační hra, což soupeř z Blízkého východu nesl hodně těžce. „Byli dost neohleduplní. Po utkání mi říkal rozhodčí, že nejít o přátelák, tak za fauly na Petra nebo Janotku dává okamžitě červené karty,“ podotkl Chromý.

Sigma končí herní soustředění v sobotu. „Dopoledne ještě máme trénink, pak vyrážíme domů. V pondělí a úterý čekají hráče testy,“ řekl Chromý.

Další přípravný zápas hraje Sigma ve středu proti Hradci Králové (Andrův stadion, 17.00).

SK Sigma:

1. poločas: Lovásik – Randa, Šuškavčevič, Škerle, Jurkič – Rossi, Bajer, Onofrej – Hubník, Pulkert, Hartig.

2. poločas: Drobisz – Jindřišek, Šedivý, Škerle, Čupr – Kaščák, Rýdel, Janotka – Hubník, V. Schulmeister, Bueno. Trenér Martin Pulpit.