„Poněvadž všude probíhá rekonstrukce hřišť, bude letos pouze jeden termín, a to od jedenáctého do šestnáctého července na fotbalovém stadionu v Hodolanech," vysvětluje jeden z pořadatelů Roman Sedláček.

Kromě fotbalu si mohou děti tradičně užít i jiné sporty.

„Když chtějí hrát děcka basketbal nebo volejbal, tak si je rozdělíme a hrajeme. Prostě ať to každého baví a je to pestré. Generace se nám obměnila, chodívají k nám i holky. Myslím si, že je dobré, že to je promíchané, protože děti mezi sebou lépe komunikují a děvčata jsou mnohdy dokonce šikovnější a odvážnější než kluci," usmívá se olomoucká legenda.

Kromě klasického dopoledního tréninkového programu na účastníky čekají i další zajímavosti. Máme různé soutěže a hry o ceny, navíc vždycky přijde i osobnost olomouckého fotbalu a můžu slíbit, že i letos přijde bývalý ligový hráč," říká Sedláček.

„Budeme dělat i víkendové akce od pátku do neděle, takže kromě toho týdenního kempu mohou rodiče své ratolesti přihlásit i na tyto turnusy," uzavírá kouč Mohelnice.

Fotbalový kemp

Sportovní akce pro děti 
s doprovodným programem

Kdy: 11. – 16. července 2016 (každý den od 8.00 do 15.30)

Kde: na stadionu v Hodolanech

Věková kategorie: 6 – 14 let (kluci i dívky)

Cena: 2300 korun (v ceně oblečení, strava)

Přihláška: na stránkách www.fotbalbudoucnosti.cz nebo na telefonní číslech 777 026 312 (Roman Sedláček) a 732 662 173 (Ladislav Kučerňák)

Zajišťují: Roman Sedláček a Ladislav Kučerňák

Termíny víkendových turnusů budou také zveřejněny na webových stránkách.