FK Nové Sady – TJ Sokol Troubky 0:1 (0:0)

První poločas byl oboustranně bez invence. Chyběly pohledné akce i přesná střelba. Místo kombinací létal míč nad hřištěm vysokými nákopy a zakončení buď úplně chybělo nebo bylo nepřesné a gólmany neohrozilo.

Po přestávce domácí přece jen vyvinuli mírnější tlak, ale střelecké kopačky nechali v šatně. Hosté byli šťastnější. V 54. minutě z ojedinělého útoku, kdy z poloviny hřiště šel nevinný centr na zadní tyč na zapomenutého Ticháčka, přišla jeho křížná střela, která skončila za zády domácího gólmana Svobody.

Dá se říci, že to byla jediná střela hostů mezi tyče za celý zápas. Po obdržené brance domácí ještě přitlačili, ale nedařilo se. V 68. minutě se pokusil situaci změnit Okleštěk, ale jeho střele do náruče gólmana chyběla razance.

V 79. minutě vyslal prudkou střelu na přední tyč Grézl, gólman vytěsnil na roh. Ani z rohového kopu nezapršelo. Šubrtovu jedovku gólman hostů zlikvidoval. Na závěr utkání měli šanci hosté, ale Stískalova prudká rána na zadní tyč minula cíl.

„Hráči nesplnili dané úkoly a pokyny. Hráli bez důrazu a většinou byli u každého míče pozdě. Takhle se opravdu vyhrát nedá“ řekl po utkání zklamaný trenér domácích Jeřábek.

Branka: 54. Ticháček. Rozhodčí: Zdeněk Petr. ŽK: Šubrt (N.S.).
Nové Sady: Svoboda – Okleštěk, Papoušek, Růžička, Dostál - Kopp, Urbánek, Dočkal (82. Špunda), Grézl - Šubrt, Skácelík (34. Sloupenský – 87. Ronza). Trenér Petr Jeřábek.

(bin)